F Σταματήστε ότι κάνετε και δείτε το trailer του Source Code - FilmBoy Σταματήστε ότι κάνετε και δείτε το trailer του Source Code - FilmBoy
  • Latest News

    Σταματήστε ότι κάνετε και δείτε το trailer του Source Code

    Φαντάζομαι όλοι θα συμφωνείτε οτι το περσινό Moon του Duncan Jones ήταν μία από τις καλύτερες ταινίες-εκπλήξεις του 2009 και εύκολα μία από τις καλύτερες ταινίες επιστημονικής φαντασίας εδώ και πολλά χρόνια.

    Όσοι ανησυχούσαν ότι η επόμενη ταινία του θα είναι κατώτερη των προσδοκιών που δημιούργησε ο σκηνοθέτης, μπορούν να ησυχάσουν.

    Το Source Code δείχνει φανταστικό!

    Είναι ένα εξυπνο sci-fi (ξανά) όπου ο Jake Gyllenhaal υποδύεται έναν πράκτορα-στρατιώτη που θα βρεθεί σε ένα τρένο – που ανατινάζεται από εναν βομβιστή σκοτωνοντας όλους τους επιβάτες του – ξανά και ξανά μέχρι να τον βρει και να αποτρέψει την ανατίναξη!

    Οπως εξηγεί το γαμάτο trailer, παίρνει μέρος σε ένα πρόγραμμα  μέσω του οποίου μπορεί να μπει στο σώμα κάποιου τα τελευταία 8 λεπτά της ζωής του.

    Εντάξει, ξέρω πως ακούγεται αλλά το trailer είναι εξαιρετικό και αν η ταινία είναι όπως φαίνεται να είναι, τότε θα μιλάμε για μία must see ταινία του 2011.

    Μαζί με τον Jake Gyllenhaal είναι η Vera Farmiga, η Michelle Monaghan και ο Jeffrey Wright.

    Το Source Code θα βγει στις Βρετανικές αίθουσες αρχικά, το Μαρτιο.

    Δείτε το trailer και αφήστε τις εντυπώσεις σας.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Σταματήστε ότι κάνετε και δείτε το trailer του Source Code Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top