F Η Marvel σχεδιάζει ξεχωριστή ταινία για τον War Machine - FilmBoy Η Marvel σχεδιάζει ξεχωριστή ταινία για τον War Machine - FilmBoy
  • Latest News

    Η Marvel σχεδιάζει ξεχωριστή ταινία για τον War Machine

    Γράφει ο Bustart.

    Η τελευταία ταινία που είναι επίσημα προγραμματισμένη από τη Marvel είναι το Iron Man 3 για το 2013, μετά δηλαδή τους Avengers.

    Στα σχέδια της Marvel είναι, ανάμεσα σε άλλα projects, μια spin-off ταινία με πρωταγωνιστή τον War Machine μετά τον Iron Man 3 ή και την ίδια χρονιά, αν προλάβουν τις ημερομηνίες.

    Αναφέρθηκε τη προηγούμενη εβδομάδα, σε αμερικάνικο site, ότι δόθηκε το ok στους σεναριογράφους (άγνωστο ακόμα ποιοι) και ότι σύντομα θα ακολουθήσει επίσημη ανακοίνωση που να επιβεβαιώνει την είδηση αυτή.

    Να θυμίσουμε πως ο Συνταγματάρχης της Αεροπορίας “James 'Rhodey' Rhodes” φοράει την πανοπλία του War Machine, που φυσικά είναι και αυτή δημιουργία του Tony Stark.

    Ο Don Cheadle, ο οποίος αντικατέστησε ...




     ...τον Terrence Howard στη 2η ταινία, θα επαναλάβει το ρόλο του και στη ταινία Avengers.

    Το σίγουρο είναι πως αν το Captain America και Avengers έχουν την επιτυχία που προσδοκά η Marvel, (δεν έχει κρύψει ότι βασίζει πολλά σε αυτές τις ταινίες για τα μελλοντικά της σχέδια) θα δούμε και άλλους δευτερεύοντες ήρωες του κόσμου της Marvel να ετοιμάζονται για τη δίκη τους ταινία, ειδικά από τον κόσμο των Avengers.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Marvel σχεδιάζει ξεχωριστή ταινία για τον War Machine Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top