F Μάντεψε ποιος ξανακάνει το δικηγόρο στο 1o trailer του The Lincoln Lawyer - FilmBoy Μάντεψε ποιος ξανακάνει το δικηγόρο στο 1o trailer του The Lincoln Lawyer - FilmBoy
  • Latest News

    Μάντεψε ποιος ξανακάνει το δικηγόρο στο 1o trailer του The Lincoln Lawyer

    Τη Κυριακή το Yahoo έβγαλε το 1ο trailer του The Lincoln Lawyer, ένα δικαστικό θρίλερ μυστηρίου, τύπου πελάτης-δείχνει-αθώος-αλλά-είναι-ενοχος και ο δικηγόρος του παλεύει με τις ενοχές του.

    Σωστά μαντέψατε, ο δικηγόρος είναι ο Matthew McConaughey τον οποίο τιμήσαμε στο FilmBoy με μια σκηνή που αγαπήσαμε στο A Time To Kill και πάλι στο ρόλο ενός δικηγόρου, αρκετά χρόνια πριν.

    Το The Lincoln Lawyer είναι βασισμένο στο βιβλίο του Michael Connelly και λέει την ιστορία ενός δικηγόρου που κάνει τις δουλειές του από το πίσω κάθισμα της πολυτελούς Lincoln του.

    Δε θα έδινα και μεγάλη προσοχή, αν δεν ήταν το ενδιαφέρον cast που συνοδεύει τον McConaughey (γνωρίζετε την αντιπάθειά μου).

    Ryan Phillippe, Marisa Tomei, William H.Macy, John Leguizamo και Michael Pena είναι ένα cast που δε μπορείς να αγνοήσεις εύκολα.

    Αν και ο Tommy Lee Jones είχε ενδιαφερθεί έντονα να σκηνοθετήσει και μάλιστα φαίνονταν οτι θα το έκανε, τη δουλειά πήρε τελικά ο Brad Furman.

    Η Lionsgate θα το βγάλει στις αίθουσες το Μαρτιο του 2011.

    Πώς σας φαίνεται; 




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Μάντεψε ποιος ξανακάνει το δικηγόρο στο 1o trailer του The Lincoln Lawyer Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top