F Η Charlize Theron και η Vera Farmiga στον νέο Batman του Chris Nolan; - FilmBoy Η Charlize Theron και η Vera Farmiga στον νέο Batman του Chris Nolan; - FilmBoy
  • Latest News

    Η Charlize Theron και η Vera Farmiga στον νέο Batman του Chris Nolan;

    Γράφει ο Bustart.

    Μπορεί να μην έχουμε κάποιο νέο για το villain της καινούργιας ταινίας του Nolan με το Σκοτεινό Ιππότη, αλλά 3 ωραίες (εντάξει η μία πολύ ωραία) παρουσίες δεν πείραξε ποτέ κανέναν.

    Όταν είναι και ταλαντούχες, ακόμα καλύτερα!
    Αλλά αυτό μάλλον δεν πολυενδιαφέρει όταν έχουμε να κάνουμε με τη Charlize Theron!

    Από τη στιγμή που η “Rachel Dawes” (η Maggie Gyllenhaal έπαιξε το ρόλο στη 2η ταινία) προφανώς και δε θα επιστρέψει (από τους νεκρούς λίγο δύσκολο), κάπως έπρεπε να αναπληρωθεί το κενό.

    Προτάθηκε λοιπόν στη Charlize Theron ο ρόλος της “Sarah Essen” η οποία είναι αστυνομικός και συνεργάτιδα του “Jim Gordon” (Gary Oldman).

    Ο χαρακτήρας της “Sarah Essen” δημιουργήθηκε από τους Frank Miller και David Mazzucchelli για το (πολύ καλό) graphic novel τους Batman: Year One, από το οποίο graphic novel ο Nolan ...




    ...επηρεάστηκε για τη δική του τριλογία.

    Και αναφέρουμε επηρεάστηκε, γιατί αν και κράτησε αρκετά σημαντικά στοιχεία του βιβλίου ίδια, οι ιστορίες στις 2 μέχρι τώρα ταινίες (και προφανώς και στη 3η) είναι πρωτότυπες.

    Στο Batman: Year One η “Sarah Essen” θα αναπτύξει και μια ρομαντική σχέση με τον “Jim Gordon”, που μελλοντικά θα τους οδηγήσει και στο γάμο.

    Αυτό σημαίνει, πως αν όντως θα υπάρξει ο ρόλος της “Sarah Essen” αυτομάτως θα αναβαθμιστεί και ο ρόλος του “Jim Gordon” στη ταινία.

    Και εκτιμώ βαθύτατα τον mr. Gary Oldman!

    Για τη 2η ωραία παρουσία που σας αναφέραμε στην αρχή ερίζουν 2 όμορφες (προφανώς) κυρίες, οι Vera Farmiga (Up in the Air – οι γυμνές της σκηνές είναι body double πάντως) και Kacie Thomas (The Burning Plain).

    Ο ρόλος για τον οποίον είναι υποψήφιες είναι αυτός της “Julie Madison”.

    Ο χαρακτήρας της “Julie Madison” (το ομολογώ, δε τον γνώριζα) είναι πολύ παλιός!

    Η πρώτη της εμφάνιση χάνεται πίσω στα late 30’ς και συγκεκριμένα στο Detective Comics #31, λίγο μετά δηλαδή την πρώτη εμφάνιση του ίδιου του Batman (ναι είναι τόσο παλιός!).

    Αν και ο χαρακτήρας της γρήγορα έφυγε από το προσκήνιο πρόλαβε να  αρραβωνιαστεί τον “Bruce Wayne” (ρε τι καπάτσες είναι ορισμένα θηλυκά!),  χωρίς ποτέ όμως να ανακαλύψει τη μυστική του ταυτότητα.

    Το σημαντικότερο όμως στοιχείο της ιστορίας της “Julie Madison” που μας αφορά άμεσα εμάς, είναι ότι την είχε βάλει στο μάτι (προφανώς όχι για να της ζητήσει ραντεβού) ένας b-movie ηθοποιός, ο “Basil Karlo”, ο οποίος ήταν και ο original “Clayface”, ένας από τους πιο παλιούς εχθρούς του Batman.

    Οπότε η φημολογία ξεκινάει (και πάλι): Θα είναι ο “Clayface” στη ταινία;

    Πρόκειται πάντως για έναν ακόμα ρεαλιστικό χαρακτήρα, από αυτούς που προτιμά σαφέστατα ο Nolan.

    Εμείς ψηφίζουμε πάντως Vera Farmiga ασυζητητί!
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Η Charlize Theron και η Vera Farmiga στον νέο Batman του Chris Nolan; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top