F Το ...εξωγήινο Battle: Los Angeles αποκαλύπτεται με 2 trailer - FilmBoy Το ...εξωγήινο Battle: Los Angeles αποκαλύπτεται με 2 trailer - FilmBoy
  • Latest News

    Το ...εξωγήινο Battle: Los Angeles αποκαλύπτεται με 2 trailer

    Μετά το Skyline το Σεπτέμβριο, ήρθε και η σειρά της άλλης ταινίας που μιλά για εξωγήινη εισβολή, το Battle: Los Angeles να βγάλει το πρώτο του trailer.

    Αρχίσαμε να ακούμε γι’αυτό στο φετινό φεστιβάλ του Comic Con και είναι εμφανές ότι θέλει να πουλήσει εισιτήρια λόγω των εφε και όχι κάποιων καλών ονομάτων στο cast, ακριβώς όπως και το Skyline.

    Οι ομοιότητες στα εφε είναι ξεκάθαρες μεταξύ των δυο, και δικαιολογημένα αν σκεφτείς ότι οι Strause Brothers έκαναν τα οπτικά FX και για τα δυο φιλμ από την ίδια μήτρα, κάτι που έκανε τη Sony να κινηθεί νομικά εναντίον τους.

    Από το trailer ίσως καταλάβεις ότι το Battle: Los Angeles έχει μεγαλύτερο budget από το Skyline, αλλά επειδή αργούν, ίσως το δεύτερο να κρατάει τα μεγάλα του χαρτιά για ένα επόμενο trailer.

    Στο θέμα μας όμως, σε απόσταση 2 ημερών βγήκαν δυο trailer για το Battle: LA, ένα αμερικανικής διανομής κι ένα εντελώς διαφορετικό.

    Θυμίζω ότι η σκηνοθεσία είναι του Jonathan Liebesman και παίζουν η Michelle Rodriguez, ο Aaron Eckhart και η Bridget Moynahan.

    Δείτε στη συνέχεια τα 2 trailer που κυκλοφόρησαν σχεδόν μαζί.
    Μπορούν αυτά τα δυο low budget φιλμ να ξεπεράσουν τα District 9 ή και το Cloverfield;







    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το ...εξωγήινο Battle: Los Angeles αποκαλύπτεται με 2 trailer Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top