F Ο Channing Tatum στο 1ο trailer του The Eagle, του άτυπου sequel του Centurion - FilmBoy Ο Channing Tatum στο 1ο trailer του The Eagle, του άτυπου sequel του Centurion - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Channing Tatum στο 1ο trailer του The Eagle, του άτυπου sequel του Centurion

    Νωρίτερα φέτος, ο Neil Marshall μας είπε την αιματοβαμμένη ιστορία της 9ης Ρωμαϊκής Λεγεώνας, μιας ομάδας Ρωμαίων στρατιωτών που έμειναν πίσω από τις γραμμές τους κάπου στη βόρεια Σκοτία, με το Centurion.

    Τώρα, ο Kevin MacDonald μας προσφέρει μια ελαφρώς διαφορετική εκδοχή του ίδιου ιστορικού γεγονότος με το The Eagle που βασίζεται στο βιβλίο της Rosemary Sutcliff.

    Στον πρωταγωνιστή έχω ένα θέμα.

    Είναι ο Channing Tatum στο ρόλο του γιου του αρχηγού της Λεγεώνας που ξεκινά ένα ταξίδι για να φέρει πίσω το χρυσό έμβλημα του Αετού που κουβαλούσε μαζί της η 9η , είκοσι χρόνια πριν.

    Ένα άτυπο sequel του Centurion δηλαδή αλλά βλέποντας το trailer, πιο classy από αυτό.

    Βγαίνει στις αίθουσες το Φεβρουάριο, κάτι που σημαίνει ότι δεν είναι και Οσκαρικής εμβέλειας (μάλλον το αντίθετο) και μένει να δω πώς μπορούν να ακολουθήσουν τα κοριτσάκια που ‘συμπάθησαν’ τον Tatum στο Dear John στις αρχές του χρόνου, σε αίθουσες Ρωμαϊκού έπους δράσης!

    Εσείς πως το βλέπετε; 




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Channing Tatum στο 1ο trailer του The Eagle, του άτυπου sequel του Centurion Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top