F Τελειώσαν τα γυρίσματα του Ζητείται Ψεύτης του Ιεροκλή Μιχαηλίδη - FilmBoy Τελειώσαν τα γυρίσματα του Ζητείται Ψεύτης του Ιεροκλή Μιχαηλίδη - FilmBoy
  • Latest News

    Τελειώσαν τα γυρίσματα του Ζητείται Ψεύτης του Ιεροκλή Μιχαηλίδη

    Γράφει η Τατιάνα Τζινιώλη.

    Το τέλος των γυρισμάτων της ταινίας Ζητείται Ψεύτης γιόρτασαν όλοι οι συντελεστές του έργου το βράδυ της Τρίτης 16 Νοεμβρίου σε γνωστό club της Αθήνας.

    Η ταινία αποτελεί remake της επιτυχημένης ομώνυμης ταινίας του 1961 σε σενάριο και σκηνοθεσία Γιάννη Δαλιανίδη που βασίζεται στο θεατρικό έργο του Δημήτρη Ψαθά.

    Η υπόθεση αφορά τον  Θεόδωρο Πάρλα ή Ψευτοθόδωρο που δηλώνει επαγγελματίας ψεύτης και έρχεται από το χωριό του στην Αθήνα για δουλειά.

    Μια τυχαία συμπλοκή στο λεωφορείο και ένα χαστούκι που θα δώσει σε έναν επιβάτη θα του ανοίξουν διάπλατα τον δρόμο για μια λαμπρή καριέρα.

    Η ταινία ξανακάνει το…ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη και αποτελεί την πρώτη συμπαραγωγή...




    ...της Odeon και της Village, σε συνεργασία με τη Νova αλλά και της Φίνος Φιλμ.

    Η πρεμιέρα της αναμένεται για το νέο έτος.

    Μετά το επιτυχημένο remake του Ηλίου του 16ου οι παλιές κλασικές ελληνικές ταινίες ξαναμπαίνουν δυναμικά στο εγχώριο box office έχοντας επίκαιρα και διαχρονικά θέματα καθώς και πλήθος ταλαντούχων νέων ηθοποιών.

    Η στροφή αυτή δεν γίνεται λόγω έλλειψης ιδεών, αλλά καθ ότι οι ταινίες αυτές αποτελούν διαχρονική αξία έχοντας ακόμη και σήμερα φανατικό κοινό που τις παρακολουθεί με την πρώτη ευκαιρία.

    Μια πετυχημένη συνταγή και 2-3 λαμπερά ονόματα ισούνται με ένα κερδοφόρο εγχείρημα καθώς και με την «ποιοτική ανόρθωση» του ελληνικού σινεμά που ούτως ή άλλως παρουσιάζεται τα τελευταία χρόνια.


    Το παρών στο πάρτι έδωσαν όλοι οι πρωταγωνιστές της ταινίας: Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Κλέλια Ρένεση, Παύλος Ορκόπουλος, Κατερίνα Παπαδάκη, Δήμητρα Σιγάλα, Νίκος Κάππιος, καθώς και ο σκηνοθέτης αλλά και πρωταγωνιστής Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

    Αξίζει να σημειωθεί πως στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι κυρίες Μαρία και Λένα Ψαθά.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Τελειώσαν τα γυρίσματα του Ζητείται Ψεύτης του Ιεροκλή Μιχαηλίδη Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top