F Ήρθε το 1ο trailer του Every Day και πρέπει να το δείτε - FilmBoy Ήρθε το 1ο trailer του Every Day και πρέπει να το δείτε - FilmBoy
  • Latest News

    Ήρθε το 1ο trailer του Every Day και πρέπει να το δείτε

    Μαζί με το poster που είδατε τη Κυριακή κυκλοφόρησε και το 1ο trailer του Every Day, της - για πολλούς λόγους - ενδιαφέρουσας ταινίας του Richard Levine, σεναριογράφο και παραγωγό του τηλεοπτικού Nip/Tuck μεταξύ άλλων.

    Στο φιλμ πρωταγωνιστεί ο Live Schreiber και η Helen Hunt ως ένα ζευγάρι που η ζωή τους έχει γίνει ανιαρή και άχαρη μετά από πολλά χρόνια γάμου.

    Για να αλλάξει λίγο τη ρουτίνα του, ο σύζυγος φλερτάρει με μια συνάδελφο του, που υποδύεται η Carla Gugino ...και αυτός είναι ένας από τους λόγους που κάνουν ενδιαφέρουσα τη ταινία!

    Η Carla Gugino είναι η αγαπημένη μας στο FilmBoy (το ποστ του paparazzi είναι μακράν το πιο δημοφιλές μπροστά από μεγάλα ονόματα) και στο Every Day ο Levine την εμφανίζει ...όπως θέλουμε (να’ναι καλά ο άνθρωπος).

    Το θέμα επίσης μου προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον καθώς έχει κοινά στοιχεία με την υπέρ-ταινία του Sam Mentes, Revolutionary Road πέρυσι, ταινία που έχω ερωτευτεί.

    Τέλος, δεν υπάρχει ταινία με την Helen Hunt που δε θα έχει κάτι καλό να δεις, μέχρι και ο Liev Schreiber καλός φαίνεται.

    Το Every Day είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στην Αμερική στις 14 Ιανουαρίου 2011 και το 1ο trailer βγήκε προχθές.

    Τι λέτε;




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ήρθε το 1ο trailer του Every Day και πρέπει να το δείτε Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top