F Nicole Kidman και Aaron Eckhart στο πρώτο trailer του δραματικού Rabbit Hole - FilmBoy Nicole Kidman και Aaron Eckhart στο πρώτο trailer του δραματικού Rabbit Hole - FilmBoy
  • Latest News

    Nicole Kidman και Aaron Eckhart στο πρώτο trailer του δραματικού Rabbit Hole

    Μέσα στο τριήμερο, η Lionsgate κυκλοφόρησε ένα trailer μιας ταινίας-έκπληξη, με την έννοια ότι δεν είχα ακούσει τίποτα απολύτως γι’αυτην.

    Πρόκειται για το Rabbit Hole σε σκηνοθεσία John Cameron Mitchell, βασισμένο στο θεατρικό του David Lindsay-Abaire και στο οποίο πρωταγωνιστούν η Nicole Kidman με τον Aaron Eckhart στο ρόλο ενός ζευγαριού που πενθεί και προσπαθεί να ξεπεράσει το χαμό του παιδιού τους.

    Την πρώτη προβολή της η ταινία την έκανε στο Toronto και έτυχε πολύ καλής αποδοχής, ιδιαίτερα όσον αφορά τις ερμηνείες των δυο ηθοποιών.

    Εγώ να πω ότι το trailer είναι επίσης καλό, καθώς δεν δείχνει πολλά στοιχεία από τη ταινία αλλά αρκετά για να σε ψήσει να το δεις.

    Η εταιρεία θα το βγάλει στις αίθουσες στις 17 Δεκεμβρίου (για να προλάβει τις υποψηφιότητες) κι έπειτα θα βγει σε ευρεία διανομή.

    Δείτε το πρώτο trailer του Rabbit Hole και αφήστε τα σχόλια σας.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Nicole Kidman και Aaron Eckhart στο πρώτο trailer του δραματικού Rabbit Hole Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top