F Ο Liam Neeson Άγνωστος στο πρώτο trailer του Unknown - FilmBoy Ο Liam Neeson Άγνωστος στο πρώτο trailer του Unknown - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Liam Neeson Άγνωστος στο πρώτο trailer του Unknown

    Ο Liam Neeson συνεχίζει να πατάει στην απρόσμενη επιτυχία του Taken με περισσότερα action-thriller ταινίες όπως το Unknown (Ο Άγνωστος) στην οποία ξυπνάει από κώμα για να μάθει ότι κάποιος έχει κλέψει τη ταυτότητα του και τη ζωή του.

    Ένα τροχαίο ατύχημα στο Βερολίνο αφήνει τον Δρ. Μάρτιν Χάρις (Liam Neeson) σε κώμα.

     Όταν λίγο καιρό μετά, θα συνέλθει, ανακαλύπτει ότι η σύζυγός του (January Jones από το Mad Men) δεν τον αναγνωρίζει πια, ενώ ένας άλλος άνδρας (Aidan Quinn) έχει κλέψει την ταυτότητά του.

    Οι Αρχές τον αγνοούν και τον αντιμετωπίζουν με δυσπιστία.

    Με την απρόσμενη βοήθεια μιας μάλλον απίθανης συμμάχου (Diane Kruger), ο Μάρτιν θα εμπλακεί σε ένα φονικό μυστήριο που θα τον κάνει να αμφισβητήσει την πνευματική του υγεία, την ταυτότητά του, αλλά ταυτόχρονα θα συνειδητοποιήσει μέχρι πού είναι ικανός να φτάσει προκειμένου να αποκαλύψει την αλήθεια.

    Μέχρι και τη περασμένη εβδομάδα, η ταινία λεγόταν Unknown White Male αλλά αποφάσισαν να το αλλάξουν, πιθανότατα για ένα ντοκιμαντέρ με τον ίδιο τίτλο (...και όχι γιατί θα έπεφτε πολύ γέλιο με τέτοιο χαζό τίτλο;).

    Σκηνοθετεί ο Ισπανός Jaume Collet-Serra, δημιουργός του House of Wax και του περσινού μέτριου The Orphan.

    Στην Αμερική η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τις 18 Φεβρουαρίου 2011 αλλά περιέργως η Village μας έκανε γνωστό οτι στην Ελλάδα θα προβληθεί δυο βδομάδες νωρίτερα, στις 3 Φεβρουαρίου 2011.

    Το πρωτο trailer του Unknown βγήκε στη κυκλοφορία και μπορείτε να το δείτε στη συνέχεια, από τον νέο player του FilmBoy.




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Liam Neeson Άγνωστος στο πρώτο trailer του Unknown Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top