F Ο Bradley Cooper στους υποψήφιους για το The Flash της DC Comics - FilmBoy Ο Bradley Cooper στους υποψήφιους για το The Flash της DC Comics - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Bradley Cooper στους υποψήφιους για το The Flash της DC Comics

    Γράφει ο Bustart.

    Εβδομάδα DC αυτή που διανύουμε για εμάς που ασχολούμαστε με τις comic based ταινίες.

    Αφού αναφερθήκαμε στα σχέδια της DC και για το 1ο trailer του The Green Lantern σειρά παίρνει το The Flash.

    Η Warner Bros. θα ξεκινήσει επίσημα την παραγωγή της ταινίας κάπου κοντά στα φετινά Χριστούγεννα.

    Αν και είναι ακόμα πολύ νωρίς ακόμα για να ακούσουμε διάφορα ονόματα ηθοποιών για το ρόλο του “The Flash”, ένα όνομα σίγουρα θα ακουστεί!
    Αυτό του Bradley Cooper, του Hangover και The A-Team.

    Ο λόγος;


    Ήταν ο κύριος ανταγωνιστής του Ryan Reynolds για το ρόλο του “The Green Lantern”, ο οποίος Reynolds, πριν πάρει το ρόλο του  “Green Lantern” ακουγόταν ως ένα από τα πρώτα ονόματα που θα «έπαιζαν» για το ρόλο του Barry Allen (The Flash)!

    Μεγάλη φαντασία στις επιλογές ηθοποιών έχουν στη DC τώρα τελευταία!

    Η αλήθεια είναι ότι η Warner ενδιαφέρεται όντως να συνεχίσει την (επιτυχημένη ελέω Hangover) συνεργασία τους, κι ένας τέτοιος ρόλος σίγουρα αποτελεί δέλεαρ για τον ηθοποιό.

    Από τη στιγμή που ακόμα δεν υπάρχει καν σενάριο, έχουμε καιρό μέχρι να ξεκινήσει η παρέλαση των ονομάτων.

    Κάτι όμως που είναι σχεδόν σίγουρο είναι ο Greg Berlanti (ο οποίος συνυπέγραψε το σενάριο του The Green Lantern) δεν θέλει να σκηνοθετήσει την μελλοντική ταινία, αφού φέρεται να δήλωσε ότι: «Θέλω πρώτα να σκηνοθετήσω ένα σαφώς μικρότερο project, προτού αναμειχθώ με κάτι τόσο μεγάλο (εννοώντας το project του The Flash).»

     Σε περίπτωση βέβαια η Warner, αφού εγκρίνει το σενάριο (στο οποίο επίσης συμμετέχει) του το ζητήσει τότε όλα είναι ανοικτά.

    Παρόλα αυτά ο Berlanti (που θα θυμάστε πόσο μας διαφώτισε για το The Green Lantern κι αν δε θυμάστε πατήστε εδώ), μίλησε στο MTV για το σενάριο και το ύφος που θέλουν να έχει το “The Flash”.

    Εντάξει δε θα σας υποβάλουμε για 2η φορά στη διαδικασία «τι θέλει να πει ο ποιητής», αλλά θα συνοψίσουμε στη παρακάτω πρόταση:

    «Θέλουμε να είναι κάπου ανάμεσα στο “Green Lantern” και στο “Dark Knight” με ολίγη από “The Matrix”.
    Ενώ σίγουρα το “Se7en” και το “The Silence of the Lambs” είναι ταινίες που αναφέρθηκαν συχνά στη συζήτηση που κάναμε για το “The Flash».  

    Ξέρει κανείς την Πυθία;
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Bradley Cooper στους υποψήφιους για το The Flash της DC Comics Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top