F The Unknowns: Το 1ο κομικ με ζωντανή πρωταγωνίστρια - FilmBoy The Unknowns: Το 1ο κομικ με ζωντανή πρωταγωνίστρια - FilmBoy
  • Latest News

    The Unknowns: Το 1ο κομικ με ζωντανή πρωταγωνίστρια

    Γράφει ο Bustart. 

    Ακόμα μια μεταφορά comic στη μεγάλη οθόνη (το Hollywood φαίνεται ότι έχει βρει τη κότα με τα χρυσά αυγά στις μεταφορές comic και graphic novels).  

    Πρόκειται για το ολοκαίνουργιο “The Unknowns”, που το 1ο τεύχος του (και μοναδικό έως τώρα) έκανε πρεμιέρα στη φετινή Comic Con.  

    Ο Brett Ratner (Rush Hour, X-Men: The Last Stand) αγόρασε τα δικαιώματα της μελλοντικής ταινίας, χωρίς πάντως να σκοπεύει να τη σκηνοθετήσει ο ίδιος, μένοντας στο ρόλο του παραγωγού.  

    Η παραγωγή της ταινίας βρίσκεται φυσικά ακόμα στα χαρτιά, αφού δεν έχει αποφασιστεί ακόμα ποιος θα είναι ο σκηνοθέτης και ο σεναριογράφος.  

    Ωραία, και τι το ενδιαφέρον έχει η συγκεκριμένη είδηση για μια μελλοντική μεταφορά ενός άγνωστου ακόμα comic και την παρουσιάζετε, θα μας πείτε και με το δίκαιο σας.  

    Θα σας πούμε.
    Ή μάλλον πριν σας πούμε, ρίξτε μια ματιά στη φωτογραφία της ηρωίδας του comic και ...




    ...μελλοντικής πρωταγωνίστριας της ταινίας.
    Πολύ «ζωντανή» για χάρτινη ηρωίδα δε φαίνεται;  


    Ε, αυτό είναι και το ενδιαφέρον με το συγκεκριμένο comic.  

    Πρόκειται για ένα comic που η βασική του ηρωίδα, Alexis Davenport, βασίζεται (εμφανισιακά φυσικά) στο εντυπωσιακό μοντέλο-wannabe ηθοποιός Monica Olsen, κάτι που δε θυμάμαι να το έχω ξανασυναντήσει (με εξαίρεση φυσικά τα comic που αποτελούν τις επίσημες προσαρμογές ταινιών που έχουν ήδη κυκλοφορήσει).  

    Μάλιστα η Monica Olsen έχει συμφωνήσει να συμμετάσχει στη καμπάνια του comic (ήταν παρών στην πρεμιέρα του comic στη Comic Con) καθώς και σε αυτές για την επερχόμενη ταινία, video game, action figures και εφαρμογών για Smartphones!  

    Που δηλαδή να κυκλοφορήσει και το 2ο τεύχος του (αναμένεται σύντομα)! 

    Το “The Unknowns” πρόκειται για ένα action superhero noir, βασισμένο όπως αναφέραμε στο μοντέλο/ηθοποιός Monica Olsen και διηγείται την ιστορία της Alexis Davenport, υπάλληλου γραφείου, που μαθαίνει ότι στο παρελθόν αποτελούσε μέλος μιας μυστηριώδους με παγκόσμια δράση οργάνωσης από super heroes, τους “The Unknowns”.  

    Ψάχνοντας για την πραγματική της ταυτότητα, η Davenport, θα επανασυνδεθεί με τους πρώην super hero συναδέλφους της προσπαθώντας ταυτόχρονα να ανακαλύψει ποιος τους θέλει νεκρούς και τι είναι αυτό που θέλουν να κρύψουν από αυτήν και την ομάδα της, χωρίς να ξέρει ποιον να εμπιστευτεί. 

    Οι δημιουργοί του comic είναι ο Mark A. Altman και ο Steve Kriozere και συγγραφέας της σειράς ο Altman, ο οποίος έχει δουλέψει επί σειρά ετών στην παραγωγή σειρών και ταινιών με highlight το “DOA: Dead or Alive”, μεταφορά του γνωστού video game στο κινηματογράφο και τις σειρές Free Enterprise και Castle.  

    Επίσης έχει συνεργαστεί στο παρελθόν επιτυχώς με τη Malibu και τη DC στο χώρο των comic.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The Unknowns: Το 1ο κομικ με ζωντανή πρωταγωνίστρια Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top