F Ο Mark Wahlberg μποξέρ, η Amy Adams ...γυναίκα στο trailer του The Fighter - FilmBoy Ο Mark Wahlberg μποξέρ, η Amy Adams ...γυναίκα στο trailer του The Fighter - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Mark Wahlberg μποξέρ, η Amy Adams ...γυναίκα στο trailer του The Fighter

    Άλλη μια ταινία για έναν μποξέρ (ευτυχώς χωρίς τον ακατονόμαστο) πρόκειται να βγει στις αίθουσες το Δεκέμβριο και το 1ο trailer έσκασε μύτη πριν λίγες ώρες. 

    The Fighter λέγεται, και αρχικά ήταν να το σκηνοθετήσει ο Darren Aronofsky  (Black Swan) αλλά κατέληξε στον David O. Russell τον οποίο δεν τον λες και εργασιομανή αφού είχε κάνει το I Heart Huckabees το 2004 και πιο πριν το Three Kings το 1999. 

    Πρωταγωνιστεί ο Mark Wahlberg στο ρόλο του Micky Ward, μποξέρ και λαϊκού ήρωα στη Massachusetts στα 80’s, ο αγνώριστος Christian Bale στο ρόλο του αδερφού και προπονητή του και η Amy Adams ως η γυναίκα του. 

    Επιτρέψτε μου να σταθώ λιγάκι στη τελευταία, που προσπαθεί για πρώτη φορά απ’οσο θυμάμαι να παίξει τη σεξι μοιραία γυναίκα, κάνοντας μέχρι και γυμνή σκηνή (βλέπε το trailer) και ενώ μέχρι τώρα οι ρόλοι της ήταν αντισεξουαλικοι (Julie & Julia, Leap Year, Night at the Museum: Battle of the Smithsonian). 

    Αν και θα μείνω με τη περιέργεια του τι θα έκανε με το The Fighter ο ...αλλόκοτος Darren Aronofsky αν τελικά το έκανε εκείνος, το trailer φαίνεται ενδιαφέρον αν και δεν τα πάω καθόλου καλά με το μποξ. 

    Δείτε το στη συνέχεια.
    Εσάς πώς σας φαίνεται; 




    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Mark Wahlberg μποξέρ, η Amy Adams ...γυναίκα στο trailer του The Fighter Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top