F Σκηνή απο το Insidious, το νέο μεταφυσικό θρίλερ από τους δημιουργούς του Saw - FilmBoy Σκηνή απο το Insidious, το νέο μεταφυσικό θρίλερ από τους δημιουργούς του Saw - FilmBoy
  • Latest News

    Σκηνή απο το Insidious, το νέο μεταφυσικό θρίλερ από τους δημιουργούς του Saw

    Τα μυαλά που σκέφτηκαν και πραγματοποίησαν το απίστευτο horror franchise που λέγεται Saw, ενώνονται ξανά στο νέο θρίλερ με τίτλο Insidious. 

    Ο σκηνοθέτης James Wan και ο σεναριογράφος Leigh Whannell των πρωτων Saw παρουσιάζουν ένα ατμοσφαιρικό μεταφυσικό θρίλερ με πρωταγωνιστές τους Patrick Wilson (The A-Team και The Switch) και Rose Byrne (Adam και Get Him to the Greek) στο ρόλο ενός ζευγαριού που μετακομίζει σε ένα παλιό σπίτι αλλά ένα ατύχημα αφήνει σε κώμα τον μικρό γιο τους. 

    Φωνάζουν βοήθεια αλλά μάταια και καταλαβαίνουν ότι ο γιος τους έχει παγιδευτεί ανάμεσα στους δυο κόσμους...παρέα με ένα πνεύμα από τη κόλαση! 

    Στο φεστιβάλ του Τορόντο προβλήθηκε ένα μικρό κλιπακι από μια σκηνή διάρκειας μόνο ενός λεπτού, που αν και δε δείχνει κάτι τρομερά τρομαχτικό, μας δίνει μια καλή ιδέα του τι θα δούμε. 

    Δείτε στη συνέχεια τη σκηνή και αφήστε τα σχόλια σας.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Σκηνή απο το Insidious, το νέο μεταφυσικό θρίλερ από τους δημιουργούς του Saw Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top