F HORROR TRAILER PARK: EPISODE 7 - FilmBoy HORROR TRAILER PARK: EPISODE 7 - FilmBoy
  • Latest News

    HORROR TRAILER PARK: EPISODE 7

    Στα επεισόδια του Horror Trailer Park θα βλέπουμε μαζί κάθε εβδομάδα (ή και πιο συχνά μιας και υλικό υπάρχει άφθονο) επιλεγμένα νέα trailer ταινιών τρόμου που κυκλοφορούν.


    Ταινίες που δε θα βρείτε αλλού, που ίσως δεν μπορέσουν να προβληθούν καν στις αίθουσες (σίγουρα όχι στις δικές μας) και ταινίες με περιεχόμενο κάπως ...τραβηγμένο πολλές φορές, γι’αυτο και καλείστε να τις παρακολουθήσετε μόνο αν είστε fan των θρίλερ.


    Το KostasBlog προσπαθεί να καλύψει άλλη μια (μεγάλη όσο δε φαντάζεστε) γκάμα νέων ταινιών, θέλοντας να γίνει η απαραίτητη συνήθεια σας πριν τις αίθουσες, τα DVD Club ή οποιονδήποτε άλλο τρόπο χρησιμοποιείτε για να βλέπετε φιλμς.  

    Στο 7ο επεισόδιο θα δείτε ολοκαίνουργια trailer από το Κορεατικο The Incite Mill του Hideo Nakata (The Ring), το Ισπανικο Verbo, το Γαλλικο Stranded (Djinns) και το αμερικανικο ψυχολογικο Expose’.

    Δείτε στη συνέχεια τα νέα trailer και...you have been warned!




    Θέλω να μάθω τι έπαθε ο Hideo Nakata, δημιουργός του (original) The Ring και του Dark Water και άλλαξε τροπάριο. 

    Το προηγούμενο μήνα έστειλε το αγγλόφωνο Chatroom στις Κάννες και δεν ενθουσίασε (κάθε άλλο) ενώ τώρα έβγαλε το 1ο επίσημο trailer του Ιαπωνικού The Incite Mill που δε λέει και πολλά πράγματα αν και αφήνει υποσχέσεις. 

    Το φιλμ είναι ένα έντονο ‘Big Brother story’ όπου 10 νέοι προσλαμβάνονται για μια δουλειά όπου θα πληρώνονται με 1.200$ την ώρα, αλλά τελικά βρίσκονται κλειδωμένοι σε ένα υπόγειο για να παίξουν ένα αιματηρό 7-day-death game.






    Αν απευθυνόμουν σε Ισπανούς θα έλεγα ότι το Verbo είναι η νέα δημιουργία του Eduardo Chapero-Jackson, που θεωρείται στη πατρίδα του ένα από τα πιο λαμπερά νέα ονόματα στον ισπανικό κινηματογράφο. 

    Αλλά επειδή δύσκολα εμείς θα το ξέραμε αυτό, αρκεί να πω ότι πίσω από το Verbo βρίσκονται οι παραγωγοί του The Orphanage και του Pan’s Labyrinth. 

    Αν και πρόκειται για ένα μικρό teaser, θα ερωτευτείτε το κλίμα και το ύφος ενός αλλού σινεμά. 

    Υπ’οψην ότι σας είχα δείξει σε ανύποπτο χρόνο το ποστερ του.
    Τα καλά να λέγονται.







    Αν και ψάχνει ακόμη διανομή στην Αμερική, το Γαλλικό Stranded (γνωστό στα μέρη του ως Djinns) είναι ένα κινηματογραφικό είδος που σπάνια συναντάμε, αυτό του military horror. 

    Η ταινία είναι των Hugues και Sandra Martin και είναι η ιστορία λεγεωνάριων στρατιωτών στην Αλγερία που έρχονται αντιμέτωποι με αρχαία πλάσματα της ερήμου. 

    Τα πλάσματα θυμίζουν τις σκιές στα βιβλία του Dean Koontz με τον Odd Thomas και εμένα μ’εψησαν. 

    Όπως όλα τα Γαλλικά θρίλερ, έτσι και αυτό είναι άρτια κινηματογραφημένο και θα βγει σύντομα στις Γαλλικές αίθουσες.






    Μη ξεγελαστείτε και παρατήσετε το trailer στη μέση. 

    Το Expose είναι είναι ένα low budget remake του ομώνυμου θρίλερ του 1970 και στο πρώτο μισό μοιάζει με ανιαρό ψυχολογικό ...ατύχημα μέχρι η ηρωίδα ν’ανοιξει τη πόρτα και να εμφανιστεί η Jane March! 

    Πολύ δυνατές σκηνές σε μια κλασική ιστορία μιας συγγραφέως που απομονώνεται σε ένα σπίτι της παιδικής της ηλικίας και καταλαβαίνει ότι το σπίτι κρύβει μυστικά.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: HORROR TRAILER PARK: EPISODE 7 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top