F TRAILER: TWELVE, TICKET OUT, NORWEGIAN NINJA, SPOON - FilmBoy TRAILER: TWELVE, TICKET OUT, NORWEGIAN NINJA, SPOON - FilmBoy
  • Latest News

    TRAILER: TWELVE, TICKET OUT, NORWEGIAN NINJA, SPOON

    Τα 13 πρώτα λεπτά της ταινίας Killers που είδατε στο KostasBlog (χάρις στον Ashton Kutcher που έκανε πειρατεία στην ίδια του τη ταινία) έκαναν θραύση στις επισκέψεις σας όλη την εβδομάδα. 

    Από την άλλη, το promo trailer του The Whistleblower που σας έδειξα τη Τρίτη ως ακυκλοφόρητο αποσύρθηκε από το σύνολο του διαδικτύου και όσοι δεν το προλάβατε θα πρέπει να κάνετε υπομονή μέχρι την επίσημη κυκλοφορία κάποιου νέου. 

    Είχαμε ακόμα το νέο trailer της νέας κωμωδίας του Michael Cera με τίτλο Scott Pilgrim vs The World, ένα καλύτερο από το πρωτο νέο trailer της επίσης κωμωδίας Dinner For Schmucks, το παρθενικό trailer και poster της (πάλι) κωμωδίας Gulliver’s Travels με τον Jack Black και ένα χωρίς μπαμ μπουμ teaser του The Expendables του μεγάλου σκηνοθέτη και δημιουργού ...Sylvester Stallone. 

    Στη συνέχεια θα δείτε το 1ο επίσημο trailer του Twelve του Joel Schumacher, ένα τρελό trailer από το Norwegian Ninja από τους παραγωγούς του Dead Snow, το 1ο trailer της δραματικής περιπέτειας Ticket Out που ψάχνει διανομή και ένα teaser από το θρίλερ Spoon του πρωταγωνιστή του District 9. 

    Δείτε τα trailer στη συνέχεια αναλυτικά.  



    Μετά το 3λεπτο promo trailer για τις ανάγκες του Sundance που είδατε από εδώ τον Απρίλιο, βγήκε το επίσημο trailer του Twelve, της ταινίας του Joel Schumacher με τον Chace Crawford και την Emma Roberts. 

    Μια ιστορία πλουσιόπαιδων του Manhattan που ξοδεύουν τα λεφτά του μπαμπά σε πρέζα και πάρτι, με πρωτο ηρώα ένα 17χρονο βαποράκι και μπόλικα ανήλικα μεταξύ σεξ και ναρκωτικών. 

    Το trailer δεν έχει καμιά σχέση με το προηγούμενο, είναι πολύ καλύτερο και σε κάνει να δεις τη ταινία όπως και δηποτε. 

    Τη διανομή έχει η Hannover House, η ίδια εταιρεία που έχει και τα δικαιώματα του βιβλίου.

    >



    Δε ξέρω τι ακριβώς είναι αυτό, αλλά πρέπει να το δείτε. 

    Το Norwegian Ninja μας έρχεται από τους παραγωγούς του περσινού Dead Snow (όλοι ξέρετε πόσο μου άρεσε) και είναι η ‘αληθινή’ ιστορία ενός Νορβηγού ονόματι Arne Treholt που με την ομάδα του Ninja force έσωσε, λέει, τη Νορβηγία στη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου. 

    Έκανα την έρευνα μου και έμαθα ότι στη πραγματικότητα ο Arne ήταν ένας διπλωμάτης που καταδικάστηκε για προδοσία με τους Σοβιετικούς! 

    Το trailer έχει πολλά τρελά μέσα και ...δε μιλάω άλλο.
    Δείτε και μόνοι σας.







    Το Ticket Out είναι μια δραματική περιπέτεια με τον Ray Liotta, την Alexandra Breckenridge και τον Billy Burke και το αργοκίνητο 1ο trailer βγήκε προχθές χωρίς να κάνει καθόλου θόρυβο. 

    Την ιστορία της συζύγου-μητέρας που κακοποιείται από τον άντρα της την έχουμε ξαναδεί πολλές φορές, με πρώτη που μου έρχεται στο μυαλό το Enough με τη Jennifer Lopez, η οποία έμαθε να παλεύει και τον σάπισε στο ξύλο! 

    Δείτε το trailer παρακάτω, μιας ταινίας που ψάχνει διανομή και αμφιβάλω αν θα τη βρει.




    Πολύ πριν γνωρίσουμε τον Νοτιοαφρικανό Sharlto Copley ως πρωταγωνιστή στο φοβερό District 9 ως Wikus, είχε δοκιμάσει τη τύχη του ως σκηνοθέτης στο θρίλερ Spoon με τον Rutger Hauer και τον Darren Boyd. 

    Μετά από χρόνια αναμονής, βγήκε ένα 1ο teaser trailer συστήνοντας ουσιαστικά τη ταινία με τον Rutger να μας μιλάει από τη τηλεόραση και να μας λέει πως μπορεί ένας άνθρωπος να τα χάσει σε στιγμές ακραίου άγχους. 

    Μοιάζει κάπως creepy, και αν είστε περίεργοι, δείτε το.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: TRAILER: TWELVE, TICKET OUT, NORWEGIAN NINJA, SPOON Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top