F POSTER: PIRANHA 3D, INCEPTION, THE AMERICAN, TRON LEGACY... - FilmBoy POSTER: PIRANHA 3D, INCEPTION, THE AMERICAN, TRON LEGACY... - FilmBoy
  • Latest News

    POSTER: PIRANHA 3D, INCEPTION, THE AMERICAN, TRON LEGACY...

    Πολύ χαίρομαι που η τέχνη του πόστερ αρχίζει και σας ενδιαφέρει όλο και περισσότερο. 

    20 Νέα poster και άλλα 3 banner είχαμε αυτή τη βδομάδα, από τα οποία χωρίζουν τα 4 ολοκαίνουργια του Inception, το 1ο του Piranha 3D, το 2ο από το Tron Legacy, καθώς και τα banner του Splice (φοβερό!) και του Twilight Saga: Eclipse που έφτασε η ώρα να το δούμε στις αίθουσες. 

    Από κει και πέρα θα δείτε το 1ο πόστερ του The American (το οποίο από αμέλεια δε μπήκε τη προηγούμενη εβδομάδα), το 3ο και επιτέλους αξιοπρεπές του Knight and Day, ένα 2ο από τη κωμωδία Dinner For Schmucks και επιτέλους το πολύ καλό πόστερ του Twelve. 

    Συνέχεια με το δραματικό Cairo Time, το θρίλερ The Tunnel (ναι, καλά διαβάζετε στην αφίσα, θα βγει επίσημα όχι στις αίθουσες αλλά ...σε torrent!), ένα εναλλακτικό της κωμωδίας The Concert, το 1ο από το δράμα The Dry Land, ένα 3ο από το Αυστραλέζικο Animal Kingdom και το 1ο του ανεξάρτητου δράματος Spoken Word. 

    Last but not least, το 1ο πόστερ του ντοκιμαντέρ Stonewall Unprising, το επίσης 1ο της σουρεαλιστικής δραμοκομεντι Friction, το 4ο πόστερ του Life During Wartime και τέλος, το πόστερ του Kings of the Evening που ήδη προβάλλεται στην Αμερική. 

    Νομίζω ότι το banner του Splice τα υπερκαλύπτει όλα.
    Εσείς; 


    Στη συνέχεια όλα τα πόστερ.


       









    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: POSTER: PIRANHA 3D, INCEPTION, THE AMERICAN, TRON LEGACY... Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top