F HORROR TRAILER PARK: EPISODE 5 - FilmBoy HORROR TRAILER PARK: EPISODE 5 - FilmBoy
  • Latest News

    HORROR TRAILER PARK: EPISODE 5

    Στα επεισόδια του Horror Trailer Park θα βλέπουμε μαζί κάθε εβδομάδα (ή και πιο συχνά μιας και υλικό υπάρχει άφθονο) επιλεγμένα νέα trailer ταινιών τρόμου που κυκλοφορούν. 


    Ταινίες που δε θα βρείτε αλλού, που ίσως δεν μπορέσουν να προβληθούν καν στις αίθουσες (σίγουρα όχι στις δικές μας) και ταινίες με περιεχόμενο κάπως ...τραβηγμένο πολλές φορές, γι’αυτο και καλείστε να τις παρακολουθήσετε μόνο αν είστε fan των θρίλερ. 


    Το KostasBlog προσπαθεί να καλύψει άλλη μια (μεγάλη όσο δε φαντάζεστε) γκάμα νέων ταινιών, θέλοντας να γίνει η απαραίτητη συνήθεια σας πριν τις αίθουσες, τα DVD Club ή οποιονδήποτε άλλο τρόπο χρησιμοποιείτε για να βλέπετε φιλμς. 

    Στο 5ο επεισόδιο θα δείτε ολοκαίνουργια trailer από το ντοκιμαντερίστικο Ασιατικό Haunted Changi, το ...εξοχικό I Didn’t Came Here To Die, το κλειστοφοβικό Hunger και το ψυχο-κανιβαλίστικο Grimm Love. 

    Δείτε στη συνέχεια τα νέα trailer και...you have been warned!    


    Το Παλαιό Νοσοκομείο Changi στη Σιγκαπούρη χρησιμοποιήθηκε ως Στρατόπεδο Αιχμαλώτων τη περίοδο του Β’Παγκοσμιου Πολέμου και θεωρείται ένα από τα πιο στοιχειωμένα μέρη του κόσμου! 

    Έχει εγκαταλειφθεί από το 1994 και μόλις απέκτησε τη δική του horror ταινία. 

    Κάτι σαν ντοκιμαντέρ, κάτι από Blair Witch και Rec, το Haunted Changi φαίνεται σαν ένα αξιόλογο θρίλερ και το trailer του εμφανίστηκε στο Twitch μεσοβδόμαδα, ευτυχώς στα Αγγλικά. 

    Αν μη τι άλλο δείχνει scary.





    Με ένα τίτλο όπως το I Didn’t Come Here To Die, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δούμε μια ομάδα νεαρών να πεθαίνουν με φρικτό και ανατριχιαστικό τρόπο, όπως το κλαδί στο μάτι στη 1η σοβαρή σκηνή του trailer. 

    Το θρίλερ του Bradley Scott Sullivan έχει κάποιες πολύ gore σκηνές θανάτου στην εξοχή, τις οποίες προτίμησε να δέσει με μια περίεργη μουσική στο trailer που κυκλοφόρησε από το επίσημο site της ταινίας, αλλά θα δείτε και κάτι που θα σας κάνει να αναρωτηθείτε:

    Αυτός δεν είναι ο Christian Bale; 

    Κι όμως, ΔΕΝ είναι αυτός, αν και θα ορκιζόσουν ότι αυτή είναι μια μικρή ανεξάρτητη ταινία που έκανε πριν γίνει γνωστός. 

    Η ομοιότητα είναι εκπληκτική, και το trailer πολύ καλό.





    Αποκλειστικά από το ShockTillYouDrop σας έχουμε το 1ο trailer του θρίλερ Hunger του Stephen Hentges, ένα από τα 8 φιλμ που θα προβληθούν το καλοκαίρι στα πλαίσια του Fangoria Frightfest. 

    Είναι ένα κλειστοφοβικό καλογυρισμένο θρίλερ με 5 αγνώστους που ξυπνάνε σε ένα υπόγειο και άθελα τους παίρνουν μέρος σε ένα θανατηφόρο πείραμα. 

    Ακριβώς, το ίδιο concept με το Saw, χωρίς μάλιστα να λείπουν οι κάμερες και κάποια αντικείμενα που πρέπει να χρησιμοποιηθούν. 

    Παρ’όλα αυτά, μοιάζει καλό.





    Επίσης αποκλειστικά, από το Bloody-Disgusting αυτή τη φορά, μας έρχεται άλλο ένα θρίλερ από το Fangoria Frightfest, το Grimm Love του Martin Weisz, με πρωταγωνίστρια την δε-μπορω-να-κανω-καριερα Keri Russell. 

    Μια φοιτήτρια στη Γερμανία κάνει μια έρευνα για έναν κανίβαλο serial killer και αποκτά εμμονές σε σημείο που μπαίνει για τα καλά στο μυαλό και το lifestyle του αντικειμένου της. 

    Επίσης καλογυρισμένο, βασίζεται σε αληθινή ιστορία καθώς ο κανίβαλος δολοφόνος Oliver Hagen υπήρξε στα αλήθεια.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: HORROR TRAILER PARK: EPISODE 5 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top