F TRAILER: CONVICTION, CYRUS, TOMORROW WHEN THE WAR BEGAN - FilmBoy TRAILER: CONVICTION, CYRUS, TOMORROW WHEN THE WAR BEGAN - FilmBoy
  • Latest News

    TRAILER: CONVICTION, CYRUS, TOMORROW WHEN THE WAR BEGAN

    Πραγματικά, δε θέλω να γεμίσω το blog με trailer αλλά όλα πέσαν αυτή την εβδομάδα ...και δε θέλω να τα μαθαίνετε από άλλους. 

    Την αρχή έκανε τη Τρίτη το 2ο trailer του απίθανου Resident Evil: Afterlife με ένα αποκλειστικό copy κακής ποιότητας αλλά που γρήγορα ανανεώθηκε στο επίσημο HD trailer. 

    Τη Τετάρτη είδατε το 1ο επίσημο trailer της νέας ταινίας της Sofia Coppola με τίτλο Somewhere, ενώ μια μέρα αργότερα το 1ο trailer του Bagman, με τον αγαπημένο μου Kevin Spacey. 

    Ακόμα, είδατε τη Keira Knightley στο ολοκαίνουργιο δράμα Never Let Me Go, το φοβερό animation Legend of the Guardians με τις πολεμοχαρείς κουκουβάγιες, το teaser από τα Στρουμφακια (που τόσο σας άρεσε κρίνοντας από τα clicks), το νέο trailer του Middle Men, το 1ο επίσημο trailer του The Chronicles of Narnia 3 και τέλος, ένα καλύτερο trailer του φανταστικού Scott Pilgrim vs The World. 

    Τέλος; Όχι ακριβώς. 

    Δείτε στη συνέχεια το επίσημο trailer της κομεντί The Concert, το δράμα Conviction με τη Hilary Swank και τον Sam Rockwell, ένα νέο trailer από τη περίφημη κομεντί Cyrus και τη περιπέτεια από την Αυστραλία με τίτλο Tomorrow When The War Began. 



    Το Conviction του Tony Goldwyn είναι μια ταινία που δεν είχα ακούσει αλλά φαίνεται πολύ καλή. 

    Στο νέο δικαστικό δραματικό θρίλερ της Fox Searchlight παίζουν η Hilary Swank με τον Sam Rockwell και δείχνει να είναι έντονο και να καυτηριάζει το δικαστικό σύστημα και ποσό ευάλωτο σε αλχημείες και δικαστικά κόλπα είναι. 

    Είναι η αληθινή ιστορία της αδερφής ενός αδίκως καταδικασθέντα που σπουδάζει νομικά για να τον ελευθερώσει. 

    Δε ξέρω αν θα είναι οι δυο τους στις φετινές υποψηφιότητες αλλά σίγουρα είναι μια πιθανότητα.




    Ένα από τα φιλμ που αγαπήθηκαν στο φετινό Sundance ήταν το Cyrus των Duplass Brothers, η κωμωδία με τους John C.Reilly, Marisa Tomei, Jonah Hill και Catherine Keener. 

    Το Γενάρη είδαμε το 1ο επίσημο trailer που έβγαλε η Fox Searchlight (πάλι αυτή) και τώρα έβγαλε ένα νέο για τη Βρετανική διανομή, που δε ξέρω αν είναι καλύτερο αλλά είναι μάλλον πιο κατανοητό για την υπόθεση και τη πλοκή της ταινίας. 

    Μια από τις ταινίες που δεν θα χάσω.




    8 Έφηβοι γιορτάζουν το τέλος των μαθημάτων τους όταν (εντελώς ξαφνικά) η χώρα τους βρίσκεται υπό κατοχή, οι γονείς τους πιάνονται αιχμάλωτοι και αποφασίζουν να αμυνθούν με ανταρτοπόλεμο. 

    Ενδιαφέρον, έτσι; 

    Μάθετε επίσης ότι το εξ Αυστραλίας Tomorrow When The War Began είναι βασισμένο στην υπερεπιτυχημενη σειρά βιβλίων του John Marsden και θεωρείται ‘The best series for Australian teens of all time.





    Το The Concert είναι μια Ευρωπαϊκή κωμωδία με ...Ρωσική προφορά όπου ένας καθαριστής στη Bolshoi Orchestra μαθαίνει ότι υπάρχει πρόσκληση να πάνε στο Παρίσι, και μαζεύει φίλους μουσικούς για να πάει να παίξει στη θέση της. 

    Η σκηνοθεσία είναι του Ρουμάνου Radu Mihaileanu και πρωταγωνιστεί η Melanie Laurent από το Inglourious Basterds. 

    Η ταινία θα προβληθεί σε περιορισμένη διανομή στην Αμερική στις 16 Ιουλίου.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: TRAILER: CONVICTION, CYRUS, TOMORROW WHEN THE WAR BEGAN Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top