F POSTER: GROWN UPS, MIDDLE MEN, LEGEND OF THE GUARDIANS, SALT - FilmBoy POSTER: GROWN UPS, MIDDLE MEN, LEGEND OF THE GUARDIANS, SALT - FilmBoy
  • Latest News

    POSTER: GROWN UPS, MIDDLE MEN, LEGEND OF THE GUARDIANS, SALT

    12 Νέα πόστερ βγήκαν την εβδομάδα που πέρασε (συν κάποια που θα δείτε μαζί με τα trailer τους) από τα οποία τα 5 αφορούν το Grown Ups, τη νέα κωμωδία του Adam Sandler και τα οποία βρίσκω από ανόητα έως ακαλαίσθητα. 

    Δεν έχει ενδιαφέρον να δω πως ήταν οι πρωταγωνιστές στη παιδική τους ηλικία και δε μ’ενδιαφερει, εκτός αν είσαι παπαράτσι. 

    Αντίθετα, εξαιρετική δουλειά έκαναν οι άνθρωποι στο πόστερ (μετά το εξαιρετικό trailer προχθές) του Legend of the Guardians, καθώς και στο Middle Men (του οποίου το trailer είδατε χθες εδώ) το οποίο θεωρώ ένα από τα καλύτερα πόστερ της χρονιάς - γεγονός που με κάνει να σας ενημερώσω ότι στο τέλος της θα έχουμε και τα καλύτερα πόστερ του 2010. 

    Ένα όχι όμορφο αλλά ενδιαφέρον poster έχουμε από το νέο φιλμ του David Fincher που έχει τίτλο The Social Network και μιλάει για το Facebook(!), ενώ η αποκάλυψη των θολών προηγουμένων πόστερ του Knight and Day δεν είναι και κάτι τρομερό. 

    Εκπληκτική ομοιότητα έχουν τα πόστερ του Conviction και του Flipped (γι’αυτο στο κολάζ τα έβαλα δίπλα δίπλα όπου φαίνονται σαν να είναι μια εικόνα!), ενώ να μη σας ξεγελάει το πόστερ του ντοκιμαντέρ The Tillman Story.
    Δεν είναι Γαλλικό. 


    Τέλος, μόλις κυκλοφορήσαν 2 νέα banner, του Salt και ενός νέου δραματικού, του The Concert. 

    Στη συνέχεια δείτε όλα τα πόστερ σε μεγάλη ανάλυση.Προτιμήσεις;




     














     























    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: POSTER: GROWN UPS, MIDDLE MEN, LEGEND OF THE GUARDIANS, SALT Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top