F ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2011 Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ TWILIGHT: BREAKING DAWN - FilmBoy ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2011 Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ TWILIGHT: BREAKING DAWN - FilmBoy
  • Latest News

    ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2011 Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ TWILIGHT: BREAKING DAWN

    Τα νέα μάλλον είναι δυσάρεστα για τους Twilight fans. 

    Η Summit Entertainment ανακοίνωσε την ημερομηνία προβολής του Breaking Dawn – του 4ου μέρους του υπερεπιτυχημένου franchise Twilight - και αυτή είναι η 18η Νοεμβρίου του 2011! 

    Σε μια busy εβδομάδα για τους Twilight-ers, όπου ο Bill Condon (Όσκαρ το 1988 για το Gods and Monsters) ανακοινώθηκε ότι είναι ο εκλεκτός για να σκηνοθετήσει το Breaking Dawn και ο οποίος από τη χαρά του έστειλε γράμμα (!) μέσω facebook στους fans μιλώντας γενικά και αόριστα για λυκάνθρωπους, βρικόλακες και ...teenagers. 

    Μη ξεχνάμε και το trailer του επερχόμενου Eclipse που ήρθε πριν κάποιες εβδομάδες (στο οποίο ετοιμάζω ένα special preview) και το οποίο έρχεται 30 Ιουνίου. 

    Στο θέμα μας, και όσον αφορά το Breaking Dawn, δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα αν θα χωριστεί σε 2 ταινίες αλλά το θεωρώ εντελώς απίθανο να μην είναι, μιας και το βιβλίο είναι γελοιωδώς μεγάλο για να χωρέσει σε 1, αλλά και γιατί κανείς δεν πετάει σίγουρα λεφτά. 

    Αυτό που δε θα σας αρέσει είναι ότι θα περάσουν 17 ολόκληροι μήνες χωρίς Twilight (30 Ιουνίου 2010 μέχρι 18 Νοεμβρίου 2011)! 

    Σιχτιρίστε ελεύθερα.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2011 Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ TWILIGHT: BREAKING DAWN Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top