F ΦΟΒΕΡΟ VIDEO ΤΗΣ CARRIE UNDERWOOD ΓΙΑ ΤΑ ACM AWARDS! - FilmBoy ΦΟΒΕΡΟ VIDEO ΤΗΣ CARRIE UNDERWOOD ΓΙΑ ΤΑ ACM AWARDS! - FilmBoy
  • Latest News

    ΦΟΒΕΡΟ VIDEO ΤΗΣ CARRIE UNDERWOOD ΓΙΑ ΤΑ ACM AWARDS!

    Τα 45α Βραβεία της Ακαδημίας Country Μουσικής (ACM Awards) έρχονται στις 18 Απριλίου και αντίθετα με τα CMA του Νοεμβρίου, ψηφίζονται από τον κόσμο. 

    Τέτοια εποχή κάθε χρόνο, οι υποψήφιοι (ή οι φαν τους) φτιάχνουν video for consideration για να μας πείσουν να τους ψηφίσουμε. 

    Κάποια από αυτά είναι αστεία (όπως αυτό του Blake Shelton που προμοταρει τους Gloriana ως Best New Artist), άλλα είναι πανέξυπνα (όπως των Joey and Rory που έφτιαξαν ολόκληρο τραγούδι για την ίδια κατηγορία) και κάποια ...απλά δε χορταίνεις να τα βλέπεις! 

    Η Carrie Underwood έχει 6 υποψηφιότητες φέτος και μόλις προχθές βγήκε αυτό το fan-made videoclip που θα αφήσει με ανοιχτό το στόμα ακόμα και όποιον δεν τη ξέρει! 

    Στην αρχή θα δείτε εμφανίσεις της σε εκπομπές, βραβεία και live με μουσική υπόκρουση το Cowboy Casanova αλλά στο 3λεπτο αρχίζει το δέος! 

    Τρομερή σκηνή όταν ο ΜΕΓΑΛΟΣ Garth Brooks της δίνει το περσινό βραβείο Vocal Event of the Year για το I Told You So του Randy Travis με τόσο σπουδαία λόγια, ακολουθεί ένα σκηνικό υπερθέαμα για το βραβείο Top Entertainer of the Year αλλά και ένα φωνητικό εξίσου, για το Top Female Vocalist.
    A Vocal Powerhouse! 


    Δε ξέρω πώς να σας πείσω να δείτε το video στη συνεχεια.
    Όσοι την γνωρίζετε φαντάζομαι δε θα χρειαστεί. 


    Enjoy!





    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ΦΟΒΕΡΟ VIDEO ΤΗΣ CARRIE UNDERWOOD ΓΙΑ ΤΑ ACM AWARDS! Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top