F POSTER: LOSERS, STEP UP, BEASTLY, MACGRUBER, ANIMAL KINGDOM - FilmBoy POSTER: LOSERS, STEP UP, BEASTLY, MACGRUBER, ANIMAL KINGDOM - FilmBoy
  • Latest News

    POSTER: LOSERS, STEP UP, BEASTLY, MACGRUBER, ANIMAL KINGDOM

    10 Νέα πόστερ κυκλοφόρησαν τη Μεγάλη Εβδομάδα και άλλα 7 που αφορούν μόνο μια ταινία, το The Losers.
     

    Ευτυχώς που οι χαρακτήρες της ταινίας είναι ...μόνο 6 αφού βγήκαν ξεχωριστά πόστερ για κάθε έναν ήρωα(!), τα οποία δε θεώρησα σωστό να βάλω στο ποστ παρά μόνο το κεντρικό. 

    Κατά τα άλλα, δείτε το πρωτο πόστερ της καλοκαιρινής κωμωδίας του Steve Zahn, Calvin Marshall, το πόστερ του χορευτικού Step Up 3-D (μαζί του κυκλοφόρησε και το trailer που θα δείτε στα Trailer της εβδομάδας) και το 2ο πόστερ του Αυστραλέζικου Animal Kingdom του οποίου το trailer είδατε εδώ). 

    Ακόμα, ένα πολύ όμορφο πόστερ από το Ιρανικό δράμα Women Without Men, ένα πολύ σέξι με την Scarlett Johansson ως Μαύρη Χήρα στο Iron Man 2 και ένα νερόβραστο από την ερωτική κομεντί My Girlfriend’s Boyfriend. 

    Τέλος το πόστερ του Beastly, για το οποίο θα ακούσετε πολλά σύντομα, της περιπέτειας αλά Μαγκαιβερ, McGruber (που επίσης βγήκε μαζί με το trailer) και ένα τελευταίο προπαγανδιστικό πόστερ από το Kick Ass. 

    Δείτε τα poster στη συνέχεια και επιλέξτε το καλύτερο στα σχόλια.
    Η δική μου ψήφος πάει στο Ιράν.










    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: POSTER: LOSERS, STEP UP, BEASTLY, MACGRUBER, ANIMAL KINGDOM Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top