F TRAILER: UNTHINKABLE, HOLY ROLLERS, HEARTLESS, THE RESIDENT - FilmBoy TRAILER: UNTHINKABLE, HOLY ROLLERS, HEARTLESS, THE RESIDENT - FilmBoy
  • Latest News

    TRAILER: UNTHINKABLE, HOLY ROLLERS, HEARTLESS, THE RESIDENT

    Εντάξει, αυτή τη βδομάδα είχαμε λιγότερα trailer από το χαμό της προηγούμενης.

    Από το KostasBlog είδατε αμέσως μόλις κυκλοφόρησαν το 1ο trailer του Twelve, της νέας ταινίας του Joel Schumacher, τη νέα κωμωδία Dinner for Scmucks με τον Steve Carell και τον Paul Rudd, το νέο και λεπτομερέστερο trailer του Sex And the City 2, το 1ο trailer της κομεντί The Kids Are All Right με τις Annete Benning και Jullianne Moore, και το 1ο trailer του The Other Guys με τους Will Ferell και Mark Wahlberg. 

    Σήμερα έχουμε 3 θρίλερ και ένα δράμα.

    Unthinkable λέγεται το θρίλερ μυστηρίου με τον Samuel Jackson σε ένα ρόλο που δεν έχουμε ξαναδεί, και που υπόσχομαι να σας αρέσει.

    Το Holy Rollers είναι ένα Εβραϊκό δράμα με τον Jesse Eisenberg που έκανε εντύπωση στο Sundance και μετά το πόστερ, αμέσως έχουμε και το 1ο του trailer.

    Τέλος, δείτε το 2ο trailer του Βρετανικού ψυχολογικού θρίλερ που μου κίνησε τη περιέργεια, το Heartless με τον Jim Sturgess, και ένα ακυκλοφόρητο teaser trailer κλεμμένο από την TV της ταινίας τρόμου The Resident με τη Hilary Swank.

    Δείτε στη συνέχεια τα trailer και αφήστε τα σχόλια σας.




    Μια από τις ταινίες που φαίνονται εξαιρετικές είναι το Unthinkable του Gregor Jordan, ένα θρίλερ μυστηρίου με τους Samuel Jackson και Carrie-Anne Moss. 

    Ένας τρομοκράτης έχει κρύψει 3 πυρηνικές βόμβες σε 3 πόλεις της Αμερικής, και το FBI (Moss) με τη βοήθεια ενός ειδικού σε θέματα ...ανάκρισης (Jackson) προσπαθεί να τις βρει πριν να είναι αργά. 

    Ακούγεται πολύ ...Πολύ Σκληρός για να Πεθάνει, αλλά αν δείτε το trailer θα καταλάβετε ότι κινείται σε άλλα μονοπάτια!




    Δεν τους πάω ιδιαίτερα τους Εβραίους, και φυσικά τις ταινίες με εξώφθαλμα Εβραϊκά στοιχεία, όπως οι Ραβίνοι, αλλά με το Holy Rollers ίσως κάνω μια εξαίρεση. 

    Η ταινία που άνοιξε στο Sundance είναι μια δραματική περιπέτεια με νεαρούς Εβραίους που κάνουν τα βαποράκια για μεγαλέμπορους ναρκωτικών. 

    Σκηνοθετεί ο Kevin Asch και παίζει ο Jesse Eisenberg που δεν έχει αφήσει ανεξάρτητη παραγωγή και όχι μόνο (Adventureland, Zombieland, Solitary Man). 

    Όπως σωστά λέει το μότο στο τέλος, ‘Sin is Sweet in the Beginning, but bitter at the end’.




    Ένα 2ο trailer από το σκοτεινό ψυχολογικό θρίλερ Heartless έβγαλε η Lionsgate και παρόλο που δεν πολυπηραμε χαμπάρι το 1ο, κάτι μου λέει ότι θα μιλήσουμε αρκετά για τη ταινία στη συνέχεια. 

    Πρωταγωνιστεί ο Jim Sturgess, θα προβληθεί στην Αγγλία το Μάιο για λίγο, αμέσως θα βγει σε DVD αλλά στην Αμερική ακόμα δεν έχει ακουστεί τίποτα. 

    Είναι η ιστορία ενός νεαρού με σημάδι εκ γενετής που βλέπει δαίμονες στους δρόμους του Ανατολικού Λονδίνου.




    Μια κρυφή ματιά στο καινούργιο ατμοσφαιρικό θρίλερ της Hammer Films που ακόμα ψάχνει διανομή, με τίτλο The Resident έρχεται με τη μορφή ενός teaser trailer κλεμμένο από την τηλεόραση! 

    Πρωταγωνιστεί η Hilary Swank ως μοναχική γιατρός που μετακομίζει σε ένα διαμέρισμα στο Brooklyn αλλά ανακαλύπτει ότι πιθανότατα δεν είναι μόνη της εκεί. 

    Ακούγονται πραγματικά καλά λόγια για το φιλμ, και τώρα μπορείτε να πάρετε μια γεύση και να σχολιάσετε το πως σας φάνηκε.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: TRAILER: UNTHINKABLE, HOLY ROLLERS, HEARTLESS, THE RESIDENT Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top