F Ο FRANKENSTEIN ΤΟΥ DEAN KOONTZ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΘΟΝΗ - FilmBoy Ο FRANKENSTEIN ΤΟΥ DEAN KOONTZ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΘΟΝΗ - FilmBoy
  • Latest News

    Ο FRANKENSTEIN ΤΟΥ DEAN KOONTZ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΘΟΝΗ

    Μια είδηση που δε θα μπορούσα να περάσω στα ψηλά είναι η μεταφορά στη μεγάλη οθόνη της σειράς Frankenstein του αγαπημένου μου συγγραφέα Dean Koontz. 

    Ως φανατικός θαυμαστής του μεγαλύτερου συγγραφέα του φανταστικού, έχω διαβάσει ο,τι έχει κυκλοφορήσει στην Ελλάδα (σε λίγες ημέρες κυκλοφορεί το νέο μυθιστόρημα, by the way) ΕΚΤΟΣ από τη συγκεκριμένη σειρά! 

    Πρόκειται για 2 τριλογίες, εκ των οποίων η πρώτη ολοκληρώθηκε με τα Prodigal Son, City of Night και Dead and Alive, ενώ το πρώτο βιβλίο της δεύτερης τριλογίας θα εκδοθεί τον Ιούνιο με τίτλο Lost Souls. 

    Στη συγκεκριμένη διασκευή ο Dean Koontz τοποθετεί την ιστορία του οραματιστή γιατρού, που είναι επιτυχημένος επιχειρηματίας πλέον, και το δημιούργημα του, με το όνομα Deucalion, στη σημερινή εποχή στη Νέα Ορλεάνη. 

    Το Variety γράφει ότι η 1019 Entertainment αποφάσισε να αναλάβει το εγχείρημα, με τους παραγωγούς Ralph Winter και Terry Botwick να λένε: 

    ‘Αυτά τα βιβλία έχουν αρκετές ανατροπές για να κάνουν το κοινό να έρχεται στο σινεμά τα επόμενα χρόνια!’ 

    Μακάρι, γιατί ο Dean έχει ένα πρόβλημα με τις μεταφορές βιβλίων του στη μεγάλη οθόνη, καθώς όλες οι απόπειρες ήταν προχειροδουλειές και μέτριου αποτελέσματος. 

    Για οποιαδήποτε εξέλιξη θα σας κρατώ ενήμερους. 

    Κανένας άλλος φαν του Dean Koontz;  
     
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο FRANKENSTEIN ΤΟΥ DEAN KOONTZ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΘΟΝΗ Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top