F ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 17/9/2009 - FilmBoy ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 17/9/2009 - FilmBoy
  • Latest News

    ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 17/9/2009


    Μια ρομαντική κομεντί χωρίς πολλά γέλια, μια αστυνομική περιπέτεια χωρίς καλό μπάτσο και ένα ακόμα παιχνίδι από τα παιδικά μου χρόνια που γίνεται ταινία χωρίς σενάριο, είναι οι τρεις ταινίες που σας προτείνει το KostasBlog.
    Άντε, να τελειώσουν οι εκλογές γιατί με τα τηλε-πανελ των πολιτικών έχω σπάσει και τις δυο τηλεοράσεις μου!  

    Η Αγάπη Θέλει το χρόνο της (Love Happens) του Brandon Camp με τη Jennifer Aniston και τον Aaron Eckhart.
    Ένας χήρος καλείται να αντιμετωπίσει το χαμό της γυναίκας του γράφοντας ένα βιβλίο για το ‘πώς να αντιμετωπίσετε το χαμό της γυναίκας σας’. 
    Παραδόξως, το βιβλίο γίνεται best-seller και εκείνος ο guru της ...αυτοβοήθειας. Διοργανώνει σεμινάρια σε διάφορες πόλεις με τεράστια επιτυχία, κάνοντας αυτό που έκανε ο Μικρούτσικος στην Ελλάδα 10 χρόνια πριν...(πάντα μπροστά!).
    Ξέρετε τώρα...’Πως ένιωσες που είδες τον αδελφό σου να τον πατάει οδοστρωτήρας;’ ή ‘Νιώθεις χειρότερα που τον οδοστρωτήρα τον είχες πάρει δώρο εσύ στον αδερφό σου και τον προορίζατε για τη γυναίκα του;’ ...και άλλα τέτοια δακρύβρεχτα.

    Τέλος πάντων, ο Μικρ...ο χήρος γνωρίζει μια κοπέλα σε ένα σεμινάριο του στο Σιατλ (σημειώστε ότι είναι η πόλη που όλο βρέχει, αλλά όχι στη ταινία) και την ερωτεύεται μέχρι να καταλάβει ότι δεν έχει πραγματικά ξεπεράσει ακόμα το θάνατο της γυναίκας του.
    Παίζεται παντου.

    G.I.Joe: Η Γεννηση της Κομπρα, του Stephen Sommers με τον Dennis Quaid και ενα σωρο άλλους.
    Η νέα παιχνιδοταινια της Paramount δεν έχει σενάριο, δεν έχει αξιομνημόνευτους πρωταγωνιστές (η τουλάχιστον δεν έχει λίγους, έστω για να τους μετρήσουμε), δεν είναι sequel πρόσφατης επιτυχίας και δε σκηνοθετείται από τον Michael Bay, αλλά από τον Stephen Sommers, δημιουργό της Μούμιας και των δυο επόμενων συνεχειών της.
    Α...και στοίχισε κι ένα κάρο λεφτά (περίπου 170 εκ. δολάρια).
     

    Για τους παραπάνω λόγους αποτελεί το ιδανικό popcorn-movie, που σημαίνει ένα δίωρο γεμάτο σαματά, που η υπόθεση εξαντλείται στο ‘Οι Καλοί εναντίον Των Κακών’ και που δε χρειάζεται να κρατηθείς για να κάνεις την ...ανάγκη σου στη μέση της ταινίας γιατί από όπου κι αν το συνεχίσεις δε θα χάσεις τίποτα.
    Φυσικά θα το δείτε παντού
    Ένας αφοσιωμένος μπάτσος προσπαθώντας να σώσει κάποιον που πνίγεται, τραυματίζεται σοβαρά και μόνιμα στη πλάτη, αυτή είναι η εναρκτήρια σκηνή.
    Τα χάπια που του δίνει ο γιατρός του καταπραΰνουν λίγο το πόνο, αλλά δεν αργεί να καταφύγει σε παράνομα χάπια, στη κατάχρηση και τη κλοπή.

    Στο background η ιστορία λέει ότι ο μπάτσος και κάποιοι συνάδελφοι του βρίσκονται στο κυνήγι μιας drug dealer συμμορίας, το πραγματικό της θέμα όμως είναι ο μπατσος με τον πόνο του και το πώς προσπαθεί να απαλλαχθεί απ’αυτόν, έχοντας και τη συμπαράσταση της φίλης του και πόρνης Eva Mentes.

    Remake της αστυνομικής ταινίας του Abel Ferrara το 92  με κάποιες αστείες σκηνές, ειδικά με τα οράματα του dragged μπάτσου. Παίζεται σε 16 αίθουσες.

    Ακόμα προβάλλονται:
    Lady Jane του Ρομπερ Γκεντιγκιαν, ένα αστυνομικό θρίλερ από τη Γαλλία όπου η ...παρέα της Φεγγαροπετρας συναντά την Απαγωγή. Σε 1 αίθουσα στο κέντρο.

    Τα Μυαλα μας Πισω (Free Rainer) του Χανς Βαινγκαρντεν. Γερμανικό θρίλερ όπου ένας τηλεοπτικός πειράζει τα μηχανάκια της AGB εις βάρος των τηλεσκουπιδιων. Σε 2 αίθουσες.

    Στους 451 Βαθμούς Φαρεναιτ, του Φρανσουα Τριφο. Αγγλική σινεφίλ επιστημονικής φαντασίας του 1966 όπου η δουλειά ενός πυροσβέστη δεν είναι οι φωτιές στη Πάρνηθα αλλά να ...καίει βιβλία! Σε 1 αίθουσα.

    Η Κυρία Χωρίς τις Καμέλιες, του Μικελαντζελο Αντονιονι. Ιταλική δραματική ασπρόμαυρη του 1953.

    Καλο Σινεμα.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 17/9/2009 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top