F ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 2/7/2009 - FilmBoy ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 2/7/2009 - FilmBoy
  • Latest News

    ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 2/7/2009

    Καλό μήνα και καλές διακοπές, όσοι είστε προνομιούχοι και φεύγετε ήδη διακοπές, αν και δε γνωρίζω πολλούς που φέτος θα τις χαρούν και πολύ.
    Αυτοί που θα χαρούν, όμως, είναι όσοι αντισταθούν στο πειρασμό του χαζοβιόλη σκίουρου με το βελανίδι και επιλέξουν τον Τζων Ντιλινγκερ!
     
    Δημόσιος Κίνδυνος (Public Enemies) για τις αρχές, ο συνονοματος Johnny Depp που τον υποδύεται, ήταν ένας ληστής τραπεζών που πούλησε άψογα την εικόνα του κι έγινε αγαπητός στα media,  ήρωας στο κόσμο της Αμερικής του 30 και εφιάλτης στο FBI.
    Μια μεγάλη ταινία του Michael Mann, κινηματογραφημενη με μουντο φιλτρο και ηχο που σε κανει να τρανταζεσαι, με τους Christian Bale και Marion Cotillard δίπλα φυσικά στον Johnny Depp. Χωρίς καμιά αμφιβολία η ταινία της εβδομάδας και μια από αυτές της χρονιάς. 
    Ένα μπράβο και στην UIP που το φέρνει στην Ελλάδα ταυτόχρονα με την Αμερική, κι ενώ η υπόλοιπη Ευρώπη θα το δει αργότερα.

    Ice Age 3:Dawn of the Dinosaurs.  Όταν όλα γίνονταν στο πάγο ήταν όλα καλά. Οι συντελεστές αποφάσισαν στο 3ο sequel της πετυχημένης ταινίας κινουμένων σχεδίων να βγάλουν τους ήρωες στη βλάστηση και τα κάνανε μούσκεμα. Μακράν το χειρότερο από τα δυο προηγούμενα, ίσως πρέπει να αντισταθείτε. Εκτός και αν ο Πέτρος Φιλιππίδης σώσει τα προσχήματα πάλι.

    Κατά τα άλλα έχουμε:
    Το Κορίτσι από το Μονακό (La Fille De Monaco) του Αν Φοντεν, μια Γαλλική κομεντί με ένα σοβαρό δικηγόρο και την Πετρουλα της Γαλλίας (όλα τα λεφτά...)σε περιπετειουλες, με το σωματοφύλακα του πρώτου να φυλάει τσίλιες αλλά και να βάζει ένα χεράκι όπου χρειάζεται. Σε 5 θερινά.  

    The Sparrow του Τζονι Το, μια εύθυμη ταινία από το Χονγκ Κονγκ  με κάτι πορτοφολάδες να θέλουν να κλέψουν ένα διαβατήριο από μαφιόζο. Σε 1 θερινό, στο Θησείο.

    Ο Πρωτάρης (The Graduate) είναι η επαναπροβολη της πολύ καλής ταινίας του ‘67 με τον Νταστιν Χόφμαν και τη συχωρεμένη Ανν Μπανκροφτ, που όμως είναι ίσως πια ξεπερασμένη αν μου επιτρέπεται. Σε 3 αίθουσες.

    Καλο Σινεμα! 
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 2/7/2009 Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top