F ΑΚΟΥΤΕ COUNTRY ΜΟΥΣΙΚΗ; - FilmBoy ΑΚΟΥΤΕ COUNTRY ΜΟΥΣΙΚΗ; - FilmBoy
  • Latest News

    ΑΚΟΥΤΕ COUNTRY ΜΟΥΣΙΚΗ;


    Ακούτε Country μουσική? Οι περισσότεροι θα πείτε όχι. Δεκτό. Άλλη ερώτηση. Έχετε ακούσει ωραία Country τραγούδια? Όποιοι πουν όχι, κάνουν λάθος. Τα περισσότερα soundtrack είναι κλασική μουσική και country. Οι καλύτερες μπαλάντες είναι country. Πολλές φορές ακούτε country τραγούδια και θεωρείτε πως είναι ροκ.

    Τέλος πάντων, το blog δε θα προσπαθήσει να κάνει μαθήματα ορισμού και ιστορίας της μουσικής. Αν όμως παινεύομαι για τη συλλογή ταινιών μου, τότε για τη συλλογή τραγουδιών country αισθάνομαι υπερήφανος.


    Έχω περίπου 100 προσωπικά άλμπουμ καλλιτεχνών , μαζί με συλλογές , best , καθώς και το top 500 country songs of all time ,άτυπου μεν αλλά με κάποια διαμάντια από το 1950 και αργότερα. Εβδομαδιαία ενημέρωση από το Billboard.com για τα top10 albums και το CMA.com για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Φυσικά δεν έχω κάθε νέο country cd που κυκλοφορεί, αλλά έχω οτιδήποτε μπαίνει στο top 25 τα τελευταία 3 χρόνια.

    Από αυτο το blog λοιπον και κάθε εβδομάδα θα παρουσιάζω κάποιο τραγουδιστή-τρια η συγκρότημα με φωτογραφικο υλικο και 4 η 5 τραγούδια στο player


    Οσοι απο εσας αγαπατε τη καλη μουσικη, κάντε ένα κλικ και ακούστε τα τραγούδια. Θα εκπλαγείτε!

    Φυσικά περιμένω σχόλια σας και παρατηρήσεις.

    Σας ευχαριστώ.
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ΑΚΟΥΤΕ COUNTRY ΜΟΥΣΙΚΗ; Rating: 5 Reviewed By: Konstantinos
    Scroll to Top