F Uncharted (2022) - FilmBoy Uncharted (2022) - FilmBoy
  • Latest News

    Uncharted (2022)


    Η επική σειρά βιντεοπαιχνιδιών Uncharted μεταφέρεται για πρώτη φορά στην κινηματογραφική οθόνη σε μια χορταστική, θεαματική και γεμάτη δράση περιπέτεια με πρωταγωνιστές τούς Tom Holland (Spider-Man: No Way Home) και Mark Wahlberg (The Fighter), σε σκηνοθεσία του Ruben Fleischer (Zombieland, Venom). Μαζί με το απολαυστικό, πρωταγωνιστικό δίδυμο εμφανίζονται οι Antonio Banderas, Sophia Ali (The Wilds) και Tati Gabrielle (The 100).
    Η ταινία μάς ταξιδεύει σε εξωτικούς και μυστηριώδεις προορισμούς, για να αποκαλύψει το ξεκίνημα του Nathan Drake στο κυνήγι θησαυρών, καθώς και το χτίσιμο της σχέσης του με τον μέντορά του, Victor «Sully» Sullivan.

    ΣΥΝΟΨΗ
    Ο καπάτσος Nathan Drake (Tom Holland) στρατολογείται από τον έμπειρο κυνηγό θησαυρών Victor «Sully» Sullivan (Mark Wahlberg) για να ανακτήσουν έναν κρυμμένο θησαυρό, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν πριν 500 χρόνια. Αυτό που ξεκινάει σαν κλασική ληστεία, εξελίσσεται σε έναν εξωτικό και συναρπαστικό αγώνα δρόμου με αντίπαλο τον αδίστακτο Santiago Moncada (Antonio Banderas), που θεωρεί ότι είναι ο κληρονόμος του θησαυρού. Αν ο Nate και ο Sully καταφέρουν να αποκωδικοποιήσουν τα στοιχεία και να λύσουν ένα από τα πιο αρχαία μυστήρια του κόσμου, τότε έχουν την ευκαιρία να βρουν τον αμύθητο θησαυρό, αλλά και τον χαμένο αδελφό του Nate. Η μόνη προϋπόθεση είναι να συνεργαστούν καλά μεταξύ τους.

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Uncharted (2022) Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top