F Ο Timur Bekmambetov ετοιμάζεται να ζωντανέψει τις ιστορίες τρόμου του Stan Lee! - FilmBoy Ο Timur Bekmambetov ετοιμάζεται να ζωντανέψει τις ιστορίες τρόμου του Stan Lee! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Timur Bekmambetov ετοιμάζεται να ζωντανέψει τις ιστορίες τρόμου του Stan Lee!


    Αρκετοί βιάστηκαν να ξεγράψουν τον Timur Bekmambetov μετά την αποτυχία του Ben-Hur με τον Ρώσο δημιουργό όμως να μη το βάζει κάτω και με τα Profile και Escape from Hell να επιστρέφει σιγά-σιγά στην επικαιρότητα.

    Φαίνεται πως αυτή ήταν μόνο η αρχή, με το Deadline να αποκαλύπτει πως η εταιρία παραγωγής του Bazelevs, σε συνεργασία με την ZQ Entertainment του Ara Keshishian (Replicas, Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile) ήρθε σε συμφωνία με την POW! Entertainment του αείμνηστου Stan Lee για τη δημιουργία ενός νέου κινηματογραφικού σύμπαντος!

    Όχι, δεν πρόκειται να μπλεχτεί στα πόδια της Marvel, δεν θα τους το επέτρεπαν άλλωστε, με το σχέδιο να αναλαμβάνει να ζωντανέψει τα λιγότερο γνωστά horror comics του μεγάλου καρτουνίστα, ξεκινώντας με τα Sawbones και Carnival of Killers.

    Το πρώτο ακολουθεί ένα ευαίσθητο 12χρονο αγόρι που διαβάζει ένα μυστηριώδες κόμικ και χωρίς να το καταλάβει μεταφέρεται σε έναν τρομακτικό κόσμο όπου βρίσκεται αιχμάλωτος ενός καταραμένου κέντρου κράτησης ανηλίκων γεμάτο με δαίμονες!
    Το δεύτερο έχει και πάλι στο επίκεντρο ένα παιδί, ένα μικρό κορίτσι αυτή τη φορά που με τις ψυχικές δυνάμεις που διαθέτει νοιώθει πως το περιοδεύον τσίρκο στο οποίο εργάζεται με τη μητέρα της θα είναι το σημείο από το οποίο θα ξεκινήσει μια εξωγήινη εισβολή!

    Το σενάριο του πρώτου έχει αναλάβει να γράψει ο Matt Greenberg (Pet Sematary), ενώ του δεύτερου οι Kevin Kölsch και Dennis Widmyer (Starry Eyes), με τον Bekmambetov να κάθεται -πιθανότατα- στη καρέκλα του σκηνοθέτη και των δύο.

    Αναμένουμε νεότερα...

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Timur Bekmambetov ετοιμάζεται να ζωντανέψει τις ιστορίες τρόμου του Stan Lee! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top