F Violet trailer: Η Olivia Munn πρέπει επιτέλους να σταματήσει να ακούει αυτή την αρνητική φωνή στο κεφάλι της! - FilmBoy Violet trailer: Η Olivia Munn πρέπει επιτέλους να σταματήσει να ακούει αυτή την αρνητική φωνή στο κεφάλι της! - FilmBoy
  • Latest News

    Violet trailer: Η Olivia Munn πρέπει επιτέλους να σταματήσει να ακούει αυτή την αρνητική φωνή στο κεφάλι της!


    Μαζί με τον αδερφό της Jason, ήταν από τα πιο διάσημα παιδιά του Hollywood τη δεκαετία του 80. Αντίθετα όμως με τη πορεία εκείνου που όλοι λίγο-πολύ γνωρίζουμε, η Justine Bateman περιορίστηκε σε μια καριέρα γεμάτη τηλεοπτικά guests και τηλεταινίες. Τα τελευταία χρόνια αποπειράται να κάνει ένα κινηματογραφικό comeback, όχι όμως μπροστά αλλά πίσω από τις κάμερες και μετά από δύο shorts, είναι έτοιμη για το full-feature ντεμπούτο της με το ψυχολογικό δράμα Violet.

    Η ιστορία μας συστήνει την Violet, μια γυναίκα που ζει όλη της τη ζωή μέσα στο φόβο, ακούγοντας μια μόνιμα αρνητική φωνή στο κεφάλι της να της λέει τι δεν μπορεί να κάνει. Κάθε απόφασή της, κάθε προσπάθεια για κάτι καλύτερο διακόπτεται βίαια από τη φωνή και αν θέλει να πάρει επιτέλους τα ηνία θα πρέπει κάπως να την σωπάσει.

    Πρωταγωνιστούν οι Olivia Munn (The Predator) και Luke Bracey (Hacksaw Ridge), ενώ τη φωνή του στη... φωνή δίνει ο Justin Theroux (Bumblebee).

    Το Violet έκανε πρεμιέρα στο SXSW και θα βγει στις on-demand πλατφόρμες στις 9 Νοεμβρίου. Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Violet trailer: Η Olivia Munn πρέπει επιτέλους να σταματήσει να ακούει αυτή την αρνητική φωνή στο κεφάλι της! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top