F The 355 trailer: Η διεθνής κατασκοπία είναι γένους θυληκού στη νέα "Bourn-ική" ταινία με την Jessica Chastain - FilmBoy The 355 trailer: Η διεθνής κατασκοπία είναι γένους θυληκού στη νέα "Bourn-ική" ταινία με την Jessica Chastain - FilmBoy
  • Latest News

    The 355 trailer: Η διεθνής κατασκοπία είναι γένους θυληκού στη νέα "Bourn-ική" ταινία με την Jessica Chastain


    Ενώ γύριζε το Dark Phoenix, ο Simon Kinberg είχε την ιδέα μιας πρωτότυπης κατασκοπικής περιπέτειας στο ύφος των Bourne και M:I με γυναικείο cast. 
    Όντας και παραγωγός, το The 355 δεν δυσκολεύτηκε να πάρει το πράσινο φως και το project έγινε ακόμα πιο ενδιαφέρον όταν σε αυτό συμφώνησε να συμμετέχει η Jessica Chastain.

    Η ιστορία είναι μάλλον κοινότυπη για το είδος, με την πράκτορα της CIA, Mace Brown να ενώνει τις δυνάμεις της με τέσσερις γυναίκες πράκτορες μυστικών υπηρεσιών άλλων χωρών (Βρετανία, Γερμανία, Κολομβία, Κίνα) για να ανακτήσουν ένα top-secret όπλο που έχει πέσει στα λάθος χέρια.

    Συμπρωταγωνιστούν οι Diane Kruger (Aus dem Nichts), Penélope Cruz (Todos lo Saben), Lupita Nyong'o (Us), Bingbing Fan (X-Men: Days of Future Past), Sebastian Stan (Destroyer) και Edgar Ramírez (Gold).

    Όσο για τον περίεργο τίτλο, η πράκτορας 355 ήταν μια άγνωστη γυναίκα που έδρασε κατά τον Αμερικάνικο Εμφύλιο και θεωρείται η πρώτη κατάσκοπος των ΗΠΑ.

    Το The 355 θα βγει στις αίθουσες - κορωνοϊού θέλοντος και με έναν ολόκληρο χρόνο καθυστέρηση- στα μέσα Ιανουαρίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: The 355 trailer: Η διεθνής κατασκοπία είναι γένους θυληκού στη νέα "Bourn-ική" ταινία με την Jessica Chastain Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top