F Shepherd trailer: Μόνο ήρεμη δεν είναι η ζωή ενός βοσκού, στη νέο βρετανικό θρίλερ μυστηρίου! - FilmBoy Shepherd trailer: Μόνο ήρεμη δεν είναι η ζωή ενός βοσκού, στη νέο βρετανικό θρίλερ μυστηρίου! - FilmBoy
  • Latest News

    Shepherd trailer: Μόνο ήρεμη δεν είναι η ζωή ενός βοσκού, στη νέο βρετανικό θρίλερ μυστηρίου!


    Ο Eric Black έχει βυθιστεί στο πένθος μετά τον μυστηριώδη θάνατο της συζύγου του. Όταν δεν βρίσκει καταφύγιο ούτε στο πατρικό του σπίτι, αποφασίζει να αφήσει τα πάντα πίσω και να απαντήσει σε μια αγγελία που ζητείται βοσκός σε ένα απομονωμένο νησί. Ελπίζει πως εκεί θα βρει την ηρεμία του, όμως οι κακόβουλες δυνάμεις που τον περιμένουν εκεί τον οδηγούν όλο και πιο κοντά στη παράνοια.

    Τη παγκόσμια πρεμιέρα του στο BFI London Film Festival μόλις έκανε το νέο πολλά υποσχόμενο θρίλερ μυστηρίου του Russell Owen (Welcome to the Majority), Shepherd με τη ταινία να έχει ήδη κλείσει θέση στους βρετανικούς κινηματογράφους για τις αρχές Νοεμβρίου.

    Πρωταγωνιστούν οι Tom Hughes (Red Joan), Kate Dickie (The Green Knight), Gaia Weiss (Judy) και Greta Scacchi (Waiting for the Barbarians).

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Shepherd trailer: Μόνο ήρεμη δεν είναι η ζωή ενός βοσκού, στη νέο βρετανικό θρίλερ μυστηρίου! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top