F Invasion trailer: Sam Neill & Golshifteh Farahani προσπαθούν να επιβιώσουν της εξωγήινης εισβολής, σε μια εντυπωσιακή sci-fi τηλεοπτική σειρά! - FilmBoy Invasion trailer: Sam Neill & Golshifteh Farahani προσπαθούν να επιβιώσουν της εξωγήινης εισβολής, σε μια εντυπωσιακή sci-fi τηλεοπτική σειρά! - FilmBoy
  • Latest News

    Invasion trailer: Sam Neill & Golshifteh Farahani προσπαθούν να επιβιώσουν της εξωγήινης εισβολής, σε μια εντυπωσιακή sci-fi τηλεοπτική σειρά!


    Πριν δέκα περίπου χρόνια, ο Steven Spielberg έφερε για πρώτη φορά στη μικρή οθόνη μια sci-fi τηλεοπτική σειρά κινηματογραφικών προδιαγραφών... και κόστους. Το αποτέλεσμα ήταν αδιάφορο και το Terra Nova ίσα που κατάφερε να ολοκληρώσει τον πρώτο του κύκλο, όμως η αρχή είχε γίνει.
    Όλο και μεγαλύτερες και εντυπωσιακότερες παραγωγές εισβάλουν έκτοτε στις τηλεοράσεις μας, κλείνοντας όλο και περισσότερο τη ψαλίδα με τις αντίστοιχες κινηματογραφικά projects και το Invasion του Apple TV+ φαίνεται να την εξαφανίζει.

    Δημιουργοί της σειράς είναι ο Simon Kinberg (Dark Phoenix) και David Weil (Hunters) με την ιστορία τους να μας παρουσιάζει μια άκρως εχθρική εισβολή εξωγήινων, επικεντρώνοντας σε μια σειρά διαφορετικών ανθρώπων από διάφορες γωνιές του πλανήτη και το πως ο καθένας τη διαχειρίζεται και προσπαθεί να επιβιώσει.

    Πρωταγωνιστούν οι Sam Neill (Alcatraz), Golshifteh Farahani (Extraction), Shamier Anderson (Wynonna Earp), Billy Barratt (The White Princess) και Shioli Kutsuna (Deadpool 2).

    Το Invasion έκανε πρεμιέρα στις 22 Οκτωβρίου με τα πρώτα τρία επεισόδια θα ανεβαίνουν ταυτόχρονα στο Apple TV+ και τα υπόλοιπα 7 να έρχονται ανά βδομάδα.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Invasion trailer: Sam Neill & Golshifteh Farahani προσπαθούν να επιβιώσουν της εξωγήινης εισβολής, σε μια εντυπωσιακή sci-fi τηλεοπτική σειρά! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top