F France trailer: Η Léa Seydoux θέλει να γίνει η διασημότερη δημοσιογράφος της Γαλλίας και θα κάνει τα πάντα για να το καταφέρει! - FilmBoy France trailer: Η Léa Seydoux θέλει να γίνει η διασημότερη δημοσιογράφος της Γαλλίας και θα κάνει τα πάντα για να το καταφέρει! - FilmBoy
  • Latest News

    France trailer: Η Léa Seydoux θέλει να γίνει η διασημότερη δημοσιογράφος της Γαλλίας και θα κάνει τα πάντα για να το καταφέρει!


    Η ώρα της επιστροφής της στη μεγάλη οθόνη στο ρόλο της Madeleine Swann στο No Time to Die μπορεί να καθυστέρησε πολύ, όμως φυσικά η Léa Seydoux δεν περίμενε με σταυρωμένα τα χέρια και μία από τις ταινίες στις οποίες θα τη δούμε προσεχώς είναι και η κοινωνική σάτιρα France.

    Εδώ υποδύεται την France de Meurs, μια εθισμένη με τη δημοσιότητα και την επιτυχία δημοσιογράφο που θα κάνει τα πάντα για να γίνει το επίκεντρο της είδησης που παρουσιάζει, μέχρι που ένα ατύχημα ανατρέπει τα πάντα στη ζωή της.

    Το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι του Bruno Dumont (Ma Loute), με το France να κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο πρόσφατο Φεστιβάλ των Καννών και του Τορόντο, παίρνοντας ανάμεικτες κριτικές.

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: France trailer: Η Léa Seydoux θέλει να γίνει η διασημότερη δημοσιογράφος της Γαλλίας και θα κάνει τα πάντα για να το καταφέρει! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top