F Turner & Hooch trailer: Η κλασσική 80s buddy cop κωμωδία του Tom Hanks αναβιώνει ως τηλεοπτική σειρά στο Disney+ - FilmBoy Turner & Hooch trailer: Η κλασσική 80s buddy cop κωμωδία του Tom Hanks αναβιώνει ως τηλεοπτική σειρά στο Disney+ - FilmBoy
  • Latest News

    Turner & Hooch trailer: Η κλασσική 80s buddy cop κωμωδία του Tom Hanks αναβιώνει ως τηλεοπτική σειρά στο Disney+


    Δυσκολεύομαι να πιστέψω πως υπάρχει άνθρωπος της γενιάς μου που δεν μεγάλωσε με τις πρώτες κωμωδίες του Tom Hanks, μιας και η νέα τότε ιδιωτική τηλεόραση μας πυροβολούσε ανελέητα με δαύτες. Ανάμεσα σ' αυτές βρισκόταν και το Turner & Hooch (1989), μια buddy cop κωμωδία σε σκηνοθεσία Roger Spottiswoode με κεντρικό χαρακτήρα έναν ντετέκτιβ που παρά τη θέληση του βρίσκεται να νταντεύει ένα σαλιάρικο, ζημιάρικο αλλά αξαγάπητο γαλλικό μαστίφ.

    Η ταινία σημείωσε μεγάλη εμπορική επιτυχία και παρότι έγιναν κάποιες προσπάθειες για ένα κινηματογραφικό ή αργότερα τηλεοπτικό sequel, αυτές δεν προχώρησαν.

    Τριάντα χρόνια αργότερα, και με το Disney+ να χρειάζεται φρέσκο αλλά και ταυτόχρονα αναγνωρίσμο περιεχόμενο, έβγαλαν το Turner & Hooch από το συρτάρι, με τον Matt Nix (The Gifted) να αναλαμβάνει τα ηνία μιας νέας αλλά ομότιτλης σειράς, η οποία ουσιαστικά επαναλαμβάνει την ιστορία του γνωστού διδύμου, και για να υπάρχει και το απαραίτητο συναισθηματικό δέσιμο, ο κεντρικός ήρωας είναι γιος του χαρακτήρα που υποδυόταν ο Hanks στην ταινία.

    Πρωταγωνιστούν οι Josh Peck (Grandfathered) Lyndsy Fonseca (Nikita), Vanessa Lengies (Second Chance), Brandon Jay McLaren (Firefly Lane), Jeremy Macguire (Modern Family) και Anthony Ruivivar (The Haunting of Hill House).

    Το Turner & Hooch θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Ιουλίου. Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Turner & Hooch trailer: Η κλασσική 80s buddy cop κωμωδία του Tom Hanks αναβιώνει ως τηλεοπτική σειρά στο Disney+ Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top