F Ο "Άγνωστος" του Liam Neeson γίνεται τηλεοπτική σειρά! - FilmBoy Ο "Άγνωστος" του Liam Neeson γίνεται τηλεοπτική σειρά! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο "Άγνωστος" του Liam Neeson γίνεται τηλεοπτική σειρά!


    Η πολύ μέτρια πορεία του τηλεοπτικού Taken φαίνεται πως δεν αποτέλεσε μάθημα για τους παραγωγούς και τρία χρόνια μετά το κόψιμό της, μια άλλη ταινία του Liam Neeson είναι έτοιμη να κάνει το άλμα από τη μεγάλη στη μικρή οθόνη.

    Σύμφωνα με το Deadline, το TNT παρήγγειλε τον πιλότο του The Unknown, ενός τηλεοπτικού sequel/spin-off της ομότιτλης ταινίας του 2011, στην οποία ο Neeson υποδυόταν έναν άνδρα, ο οποίος μετά από ένα ατύχημα που τον έριξε σε κόμα, ξυπνάει και ανακαλύπτει πως κάποιος του έχει κλέψει την ταυτότητα!

    Η ιστορία της σειράς θα λαμβάνει χώρα μετά το τέλος όσων συνέβησαν στη ταινία, ωστόσο θα πρωταγωνιστούν νέοι χαρακτήρες.

    Το σενάριο έχει αναλάβει να γράψει ο Sean Finegan (Getaway), με τον σκηνοθέτη της ταινίας Jaume Collet-Serra να επιστρέφει αναλαμβάνοντας -τουλάχιστον- τον πιλότο αλλά και τη παραγωγή.

    Η παρουσία του Liam Neeson στη λίστα των παραγωγών αφήνει κάποιες ελπίδες για κάποια εμφάνισή του, έστω ως cameo, όμως είναι πολύ νωρίς ακόμα για να μιλάμε για κάτι τέτοιο, αφού η σειρά θα πρέπει πρώτα να περάσει από τη γνωστή ψυχοβγαλτική διαδικασία του πιλότου, για να πάρει το ok.

    Αναμένουμε νεότερα...

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο "Άγνωστος" του Liam Neeson γίνεται τηλεοπτική σειρά! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top