F Trigger Point trailer: Ο Barry Pepper παίρνει τ' όπλο του για να καθαρίσει τ' όνομά του στο νέο περιπετειώδες θρίλερ - FilmBoy Trigger Point trailer: Ο Barry Pepper παίρνει τ' όπλο του για να καθαρίσει τ' όνομά του στο νέο περιπετειώδες θρίλερ - FilmBoy
  • Latest News

    Trigger Point trailer: Ο Barry Pepper παίρνει τ' όπλο του για να καθαρίσει τ' όνομά του στο νέο περιπετειώδες θρίλερ


    Από τους καλύτερους καρατερίστες ηθοποιούς της γενιάς του, ο Barry Pepper  (Crawl) μπορεί να μην κατάφερε (ακόμα) να κάνει το βήμα παραπάνω στη καριέρα του, όμως ποτέ δεν μας έχει προδώσει... εντάξει, εξαιρείται το Battlefield Earth!

    Στη νέα του ταινία υποδύεται τον Nicolas Shaw, έναν επίλεκτο πρώην πράκτορα που επί χρόνια εκτελούσε εντολές τις CIA εξολοθρεύοντας επικίνδυνους στόχους σε όλο τον πλανήτη. 
    Όταν κατηγορήθηκε πως αποκάλυψε ευαίσθητες πληροφορίες οι οποίες οδήγησαν στη δολοφονία πρακτόρων της ομάδας του, αποφάσισε να αποσυρθεί και να ζήσει στην απομόνωση. 
    Δύο χρόνια αργότερα όμως οι πράξεις του συνεχίζουν να επηρεάζουν εχθρούς και φίλους αναγκάζοντάς τον να επιστρέψει στη δράση για να καθαρίσει το όνομά του.

    Το σενάριο έχει γράψει ο Lifetime-ικός Michael Vickerman, ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκουμε τον τηλεοπτικό Brad Turner (24, Hawaii Five-0).

    Εντάξει, μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, το Trigger Point δεν μοιάζει κάτι παραπάνω από βιντεοταινία, όμως οι παραγωγοί προσπαθούν να μας εξιτάρουν λέγοντας πως θα είναι η έναρξη μιας τριλογίας! Μακάρι να είναι τόσο καλό και με την ευχή μας!

    Συμπρωταγωνιστούν οι Eve Harlow (Instant Family), Carlo Rota (Spinning Man), Laura Vandervoort (Jigsaw) και Colm Feore (The Amazing Spider-Man 2).

    Το Trigger Point θα βγει σε vod στις 23 Απριλίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Trigger Point trailer: Ο Barry Pepper παίρνει τ' όπλο του για να καθαρίσει τ' όνομά του στο νέο περιπετειώδες θρίλερ Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top