F Ο Matthew McConaughey επιστρέφει ως αδέκαστος δικηγόρος Jake Brigance στο τηλεοπτικό sequel της "Ετυμηγορίας" - FilmBoy Ο Matthew McConaughey επιστρέφει ως αδέκαστος δικηγόρος Jake Brigance στο τηλεοπτικό sequel της "Ετυμηγορίας" - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Matthew McConaughey επιστρέφει ως αδέκαστος δικηγόρος Jake Brigance στο τηλεοπτικό sequel της "Ετυμηγορίας"



    Μεταξύ του κακού Batman Forever και του άθλιου Batman & Robin, ο Joel Schumacher σκηνοθέτησε μία από τις καλύτερες ταινίες της καριέρας του, το δικαστικό δράμα A Time to Kill (aka Η Ετυμηγορία) με τους Sandra Bullock, Samuel L. Jackson και Matthew McConaughey (με μία από τις καλύτερες Σκηνές που Αγαπήσαμε).
    Η ταινία βασιζόταν στο ομότιτλο μυθιστόρημα του John Grisham και αποτέλεσε μεγάλη επιτυχία, απογειώνοντας τη καριέρα του άγνωστου τότε McConaughey.

    Η ιστορία του μας πήγαινε σε μια μικρή πόλη του Mississippi, εκεί όπου ο μαύρος Carl Lee Hailey κατηγορούταν για τη δολοφονία δύο λευκών ανδρών, μελών της KKK, που βίασαν τη 10χρονη κόρη του, με τον νεαρό δικηγόρο Jake Brigance να αναλαμβάνει τη δύσκολη υπεράσπισή του.

    Το 2013, ο Grisham εξέδωσε το Sycamore Row το πρώτο επίσημο sequel με κεντρικό ήρωα και πάλι τον Jake Brigance, για το οποίο δεν ακούστηκε το παραμικρό για μια πιθανή διασκευή του. 
    Πέρυσι εκδόθηκε το τρίτο μέρος της σειράς με τίτλο Time For Mercy, το οποίο βρίσκει τον Brigance μπλεγμένο σε μια άλλη δύσκολη υπόθεση, υπερασπιζόμενος ένα δειλό 16χρονο αγόρι που κατηγορείται για τη δολοφονία ενός βοηθού σερίφη, με την τοπική κοινωνία να ζητάει την άμεση καταδίκη του σε θάνατο.

    Χωρίς να χάσει χρόνο, το HBO εξασφάλισε τα δικαιώματα του βιβλίου και μετά από συμφωνία με τον Lorenzo di Bonaventura ώστε να αναλάβει τη παραγωγή, έβαλε μπρος τη τηλεοπτική διασκευή του σε μορφή μίνι-σειράς 8-10 επεισοδίων.

    Η ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα είδηση είναι πως το το κανάλι βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Matthew McConaughey, ο οποίος φαίνεται πως θα επιστρέψει στον πρωταγωνιστικό ρόλο πάνω από τριάντα χρόνια μετά το πρώτο φιλμ.

    Φυσικά περιμένουμε να μάθουμε ποιος θα αναλάβει το σενάριο και τη σκηνοθεσία της σειράς, όμως ήδη το ενδιαφέρον μας είναι μεγάλο.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Matthew McConaughey επιστρέφει ως αδέκαστος δικηγόρος Jake Brigance στο τηλεοπτικό sequel της "Ετυμηγορίας" Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top