F Ο Paul Greengrass βρήκε τη νέα του ταινία στο πολιτικό θρίλερ Night of Camp David - FilmBoy Ο Paul Greengrass βρήκε τη νέα του ταινία στο πολιτικό θρίλερ Night of Camp David - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Paul Greengrass βρήκε τη νέα του ταινία στο πολιτικό θρίλερ Night of Camp David


    Το πρόσφατο σερί του Paul Greengrass είναι μετριότατο και είναι δεδομένο πως χρειάζεται επειγόντως ένα δυναμικό comeback. 
    Λέτε να είναι το Night of Camp David;

    Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, ο Άγγλος δημιουργός συμφώνησε με την Universal και έβαλε μπρος τη κινηματογραφική διασκευή του ομότιτλου μυθιστορήματος του Fletcher Knebel, που έχει ως κεντρικό ήρωα τον νεαρό γερουσιαστή Jim MacVeagh, που υπηρετεί τη πατρίδα του υπό τις οδηγίες του χαρισματικού Προέδρου Mark Hollenbach. 
    Ένα βράδυ ο Hollenbach καλεί τον Jim στο Camp David, την εξοχική κατοικία των Προέδρων, με τον νεαρό γερουσιαστή να είναι ενθουσιασμένος από την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Πρόεδρος, όμως όταν εκείνος αρχίζει να του αραδιάζει τρελές θεωρίες συνωμοσίας και σχιζοφρενικά σχέδια για το πως θα τις σταματήσει, ο Jim αντιλαμβάνεται πως το ίνδαλμα του έχει αρχίσει να τα χάνει. 
    Τι μπορεί όμως να κάνει, σε ποιον μπορεί να το πει;

    Παρότι το βιβλίο εκδόθηκε το 1965 και είχε ως στόχο τον Nixon, μετά την πρόσφατη θητεία του Trump, το περιεχόμενο μοιάζει πιο επίκαιρο από ποτέ!

    Τη σεναριακή διασκευή έχει αναλάβει να γράψει ο τηλεοπτικός Jed Mercurio, δημιουργός πολλών επιτυχημένων βρετανικών σειρών όπως τα Line of Duty και Bodyguard.

    Ελπίζουμε ο Paul Greengrass να ξαναβρεί τη φόρμα του στο Night of Camp David γιατί προσφάτως δεν μας τα λέει καλά...

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Paul Greengrass βρήκε τη νέα του ταινία στο πολιτικό θρίλερ Night of Camp David Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top