F Το Netflix στέλνει τον Daniel Craig στην Ελλάδα για τα γυρίσματα του Knives Out 2...και αυτή είναι μόνο η αρχή! - FilmBoy Το Netflix στέλνει τον Daniel Craig στην Ελλάδα για τα γυρίσματα του Knives Out 2...και αυτή είναι μόνο η αρχή! - FilmBoy
  • Latest News

    Το Netflix στέλνει τον Daniel Craig στην Ελλάδα για τα γυρίσματα του Knives Out 2...και αυτή είναι μόνο η αρχή!


    Αν και προσωπικά το βρήκα κακοστημένο και βαρετό, το Knives Out αποτέλεσε μία από τις μεγαλύτερες και πιο αναπάντεχες επιτυχίες του 2019.

    Με κόστος γύρω στα 40 εκατομμύρια δολάρια, η ταινία μυστηρίου του Rian Johnson έφερε στα ταμεία της Lionsgate πάνω από 300 εκατομμύρια, κάτι που, όπως είναι απόλυτα λογικό, άνοιξε την όρεξη για sequel, και εφόσον και ο δημιουργός είχε εκφράσει δημόσια το ενδιαφέρον να ξανακαταπιαστεί με τον ντετέκτιβ Benoit Blanc, ήταν θέμα χρόνου αυτό να πάρει το πράσινο φως.

    Επίσημα, αυτό συνέβη στις αρχές του 2020 όμως μια νέα εξέλιξη αλλάζει κάπως τα δεδομένα... προς το καλύτερο (;).

    Σύμφωνα με το Deadline, και όχι δεν είναι Πρωταπριλιάτικο, το Netflix έβγαλε από τα ταμεία του γύρω στα 450 εκατομμύρια δολάρια για να εξασφαλίσει τα δικαιώματα διανομής των Knives Out 2 και 3 (!), τα οποία όπως αποδείχτηκε δεν άνηκαν στην Lionsgate αλλά στους παραγωγούς Ram Bergman και Rian Johnson, οι οποίοι είχαν φροντίσει να μην τα "ξεπουλήσουν" αλλά να τα διαχειριστούν οι ίδιοι ταινία-ταινία.

    Ναι, σωστά διαβάσατε, το πράσινο φως δόθηκε όχι για ένα αλλά για δύο sequels, με το σενάριο του Knives Out 2 να είναι έτοιμο, το casting να έχει ήδη ξεκινήσει, με τον Daniel Craig φυσικά να παραμένει στον πρωταγωνιστικό ρόλο, και τα γυρίσματα να ξεκινούν στα τέλη Ιουνίου στην Ελλάδα!

    Αλήθεια είναι πως αυτή η κίνηση δυστυχώς δείχνει πως οι mid-budget ταινίες πια απομακρύνονται όλο και περισσότερο από τις σκοτεινές οθόνες και πάνε προς τις streaming πλατφόρμες, κάτι που μάλλον θα πρέπει να αρχίσουμε να αποδεχόμαστε...or not!
    Νεότερα προσεχώς...

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Το Netflix στέλνει τον Daniel Craig στην Ελλάδα για τα γυρίσματα του Knives Out 2...και αυτή είναι μόνο η αρχή! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top