F Big Shot trailer: Ο John Stamos προπονεί μια ομάδα μπάσκετ κορασίδων, στη νέα σειρά του Disney+ - FilmBoy Big Shot trailer: Ο John Stamos προπονεί μια ομάδα μπάσκετ κορασίδων, στη νέα σειρά του Disney+ - FilmBoy
  • Latest News

    Big Shot trailer: Ο John Stamos προπονεί μια ομάδα μπάσκετ κορασίδων, στη νέα σειρά του Disney+


    Ο Marvyn Korn είναι ένας ταλαντούχος αλλά οξύθυμος προπονητής του NCAA που μετά το τελευταίο του ξέσπασμα, απολύεται και υποχρεώνεται να αναλάβει την ομάδα μπάσκετ ενός elite λυκείου θηλέων! 
    Τα κακομαθημένα κορίτσια δεν τον σέβονται και προσπαθούν να τον διώξουν, ενώ ούτε και εκείνος δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να μάθει μπάσκετ σε κοριτσόπουλα. 
    Για το καλό όλων όμως πρέπει να συνυπάρξουν και να φτάσουν στο θρίαμβο.

    Το Big Shot είναι η νέα αθλητική εμπνευστική σειρά του Disney+ που αν δεν είχε το όνομα του David E. Kelley (The Undoing) στη λίστα των δημιουργών, μάλλον θα περνούσε απαρατήρητη, τουλάχιστον στους ενήλικους θεατές.

    Πρωταγωνιστούν οι John Stamos (Grandfathered), Jessalyn Gilsig (Vikings) και Yvette Nicole Brown (The Odd Couple), με ένα τσούρμο πιτσιρίκες να τους περιτριγυρίζουν.

    Το Big Shot θα κάνει πρεμιέρα στις 16 Απριλίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Big Shot trailer: Ο John Stamos προπονεί μια ομάδα μπάσκετ κορασίδων, στη νέα σειρά του Disney+ Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top