F Tides trailer: Μια γυναίκα θα αποφασίσει για το μέλλον της ανθρωπότητας, στη νέα sci-fi παραγωγή του Roland Emmerich - FilmBoy Tides trailer: Μια γυναίκα θα αποφασίσει για το μέλλον της ανθρωπότητας, στη νέα sci-fi παραγωγή του Roland Emmerich - FilmBoy
  • Latest News

    Tides trailer: Μια γυναίκα θα αποφασίσει για το μέλλον της ανθρωπότητας, στη νέα sci-fi παραγωγή του Roland Emmerich


    Στη δημοσιότητα έδωσε η Constantin Films το trailer του Tides, μιας πολλά υποσχόμενης γερμανικής αλλά αγγλόφωνης sci-fi ταινίας σε παραγωγή του "μεγάλου" Roland Emmerich (Midway).

    Η ιστορία μας πηγαίνει σε ένα μέλλον στο οποίο η Γη έχει καταστεί ακατοίκητη, με την elite να βρίσκει καταφύγιο στον πλανήτη Kepler 209, η ατμόσφαιρα του οποίου όμως κάνει τους ανθρώπους στείρους. 
    Μερικές δεκαετίες αργότερα, η αποστολή Ulysses II επιστρέφει στη Γη για να ελέγξει αν μπορεί να ξανακατοικηθεί, όμως η κάψουλα προσγείωσης βγαίνει εκτός πορείας με αποτέλεσμα η νεαρή αστροναύτης Blake να είναι η μόνη επιζήσασα. 
    Προς μεγάλη της έκπληξη, η Blake βρίσκει οργανωμένες κοινότητες που προσπαθούν να επιβιώσουν παρά τις δυσκολίες, κάνοντάς την να αμφισβητεί ότι γνώριζε μέχρι τώρα...

    Το Tides είναι η νέα ταινία του Tim Fehlbaum που γνωρίσαμε πριν μια δεκαετία με το εξίσου πολλά υποσχόμενο αλλά εν τέλει απογοητευτικό Hell.

    Το διεθνές cast απαρτίζεται από τους Nora Arnezeder (Maniac), Iain Glen (Resident Evil), Sarah-Sofie Boussnina (Mary Magdalene), Sope Dirisu (His House), Sebastian Roché (6 Underground), Joel Basman (Kursk), Bella Bading (Tschick) και Eden Gough.

    Πιθανότατα θέλοντας να έχει ευρεία κινηματογραφική διανομή, το Tides δεν έχει ανακοινώσει κάποια ημερομηνία πρεμιέρας, αφήνοντας ένα απλό... coming soon.
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Tides trailer: Μια γυναίκα θα αποφασίσει για το μέλλον της ανθρωπότητας, στη νέα sci-fi παραγωγή του Roland Emmerich Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top