F Tell Me Your Secrets trailer: Τα όρια μεταξύ θύτη και θύματος θολώνουν στη νέα σειρά μυστηρίου της Amazon - FilmBoy Tell Me Your Secrets trailer: Τα όρια μεταξύ θύτη και θύματος θολώνουν στη νέα σειρά μυστηρίου της Amazon - FilmBoy
  • Latest News

    Tell Me Your Secrets trailer: Τα όρια μεταξύ θύτη και θύματος θολώνουν στη νέα σειρά μυστηρίου της Amazon



    Από τους βασικούς σεναριογράφους επιτυχημένων σειρών σαν τα Call the Midwife και Waterloo Road, η Harriet Warner πριν τρία περίπου χρόνια παρουσίασε στο κανάλι TNT τη πρώτη δική της δημιουργία με το τότε τιτλοφορημένο Deadlier Than the Male να παίρνει το πράσινο φως. 
    Χωρίς περαιτέρω εξήγηση, το καλοκαίρι που μας πέρασε και ενώ η πρώτη σεζόν είχε ολοκληρώσει γυρίσματα, το κανάλι πέταξε τη σειρά στον κάλαθο των αχρήστων, με την Amazon να την περιμαζεύει και με τον νέο τίτλο Tell Me Your Secrets να την βγάζει στο Prime Video στις 19 Φεβρουαρίου.

    Η σειρά ακολουθεί τρεις παράλληλες ιστορίες, εκείνη της Emma μιας γυναίκας που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με έναν επικίνδυνο δολοφόνο και τώρα προσπαθεί να αρχίσει μια νέα ζωή στο πρόγραμμα προστασίας, του John, ενός άνδρα που επί χρόνια τρομοκρατούσε αθώες γυναίκες και τώρα αναζητά την λύτρωση, και της Mary, μιας μητέρας που συνεχίζει με πάθος να αναζητά την εξαφανισμένη κόρη της. 
    Και οι τρεις οδηγούνται στα άκρα, με την αλήθεια για το παρελθόν τους να θολώνει τα κίνητρά τους και μαζί και τα όρια μεταξύ θύματος και θύτη.

    Πρωταγωνιστούν οι Lily Rabe (American Horror Story), Hamish Linklater (Legion), Amy Brenneman (The Leftovers) και Enrique Murciano (Bloodline).
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Tell Me Your Secrets trailer: Τα όρια μεταξύ θύτη και θύματος θολώνουν στη νέα σειρά μυστηρίου της Amazon Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top