F Bloodline trailer: Ο Stifler αφήνει τις... αμερικάνικες μηλόπιτες και πιάνει το μαχαίρι! - FilmBoy Bloodline trailer: Ο Stifler αφήνει τις... αμερικάνικες μηλόπιτες και πιάνει το μαχαίρι! - FilmBoy
  • Latest News

    Bloodline trailer: Ο Stifler αφήνει τις... αμερικάνικες μηλόπιτες και πιάνει το μαχαίρι!


    Μπορεί να μην είναι ο πιο ταλαντούχος ηθοποιός της γενιάς του, όμως ο Seann William Scott σίγουρα θα μπορούσε να έχει μια πολύ καλύτερη καριέρα αν δεν είχε συνδεθεί σε τόσο μεγάλο βαθμό με τον χαρακτήρα του Stifler από τα American Pie, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να τον βλέπουμε συνεχώς σε πανομοιότυπους ρόλους, με λίγες αλλά φωτεινές εξαιρέσεις όπως το Southland Tales και το The Rundown.

    Τη τελευταία δεκαετία τον έχουμε δει ελάχιστα, ουσιαστικά μονάχα σε τρεις ταινίες, και στη πρόσφατη συμμετοχή του στη σειρά Lethal Weapon, όμως έχοντας περάσει τα 40 του πια φαίνεται πως είναι έτοιμος για ένα δυναμικό comeback, ξεκινώντας με το πολλά υποσχόμενο θρίλερ τρόμου Bloodline.

    Σε αυτό υποδύεται τον Evan, έναν κοινωνικό λειτουργό, που ο νέος του ρόλος ως πατέρας, τον κάνει να πολύ πιο ευαίσθητο σε οικογενειακά θέματα, βγάζοντας στην επιφάνεια έναν νέο βίαιο εκδικητικό χαρακτήρα που στοχοποιεί τους θύτες οικογενειακής βίας που ο νόμος δε μπορεί να αγγίξει.

    Το Bloodline σηματοδοτεί το ντεμπούτο του Henry Jacobson, με τη ταινία να παίρνει πολύ καλές κριτικές στη πρεμιέρα του Fantastic Fest, και το Σεπτέμβριο να βγαίνει ταυτόχρονα στις αίθουσες και σε vod. 

    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής.



    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Bloodline trailer: Ο Stifler αφήνει τις... αμερικάνικες μηλόπιτες και πιάνει το μαχαίρι! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top