F Ο J.J. Abrams ετοιμάζει νέα σειρά Constantine! - FilmBoy Ο J.J. Abrams ετοιμάζει νέα σειρά Constantine! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο J.J. Abrams ετοιμάζει νέα σειρά Constantine!


    Πριν περίπου ένα χρόνο έγινε γνωστό πως ο J.J. Abrams και η εταιρία παραγωγής του Bad Robot ήρθε σε συμφωνία με το HBO Max για την ανάπτυξη ενός τηλεοπτικού σύμπαντος γύρω από την Justice League Dark, την ομάδα υπερηρώων της DC που απαρτίζεται από χαρακτήρες που έχουν πιο στενή σχέση με τη μαγεία παρά με τη τεχνολογία.
    Τα νεότερα άργησαν λίγο, όμως φαίνεται πως έφτασαν, έστω κι αν ακόμα θα χρειαστεί να περιμένουμε αρκετό καιρό για να δούμε κάτι στις οθόνες.

    Όπως έγινε γνωστό λοιπόν, η Bad Robot έβαλε μπρος το τηλεοπτικό reboot του Constantine, του ήρωα που οι περισσότεροι γνωρίσαμε μέσα από τη ταινία του 2005 με τον Keanu Reeves, με τον ήρωα να κάνει μια βραχύβια επιστροφή δέκα χρόνια αργότερα στο NBC με τον Matt Ryan.

    Η εταιρία προσέλαβε τον Βρετανό συγγραφέα Guy Bolton (The Pictures) για να γράψει τον πιλότο της νέας σειράς η οποία υπόσχεται πως θα είναι σκοτεινότερη από τις προηγούμενες διασκευές, επικεντρώνοντας περισσότερο στα occult στοιχεία παρά στα θρησκευτικά.

    Ως reboot ήταν αναμενόμενο πως δεν επρόκειτο να ξαναδούμε κάποιον από τους Reeves ή Ryan να επιστρέφουν στο ρόλο, όμως αυτό που δεν περιμέναμε ήταν τη δήλωση πως ο ηθοποιός που θα επιλεχθεί θα είναι diverse άρα ξεχνάμε και τις φημολογίες περί Taron Egerton.

    Προφανώς το project βρίσκεται στα αρχικά στάδια παραγωγής όμως το πρώτο βήμα έγινε και εκτός από τα νεότερα για αυτή τη σειρά, θα πρέπει να περιμένουμε αντίστοιχες ανακοινώσεις και για άλλες σειρές με ήρωες της Justice League Dark, οι οποίες και θα μας συστήσουν τους χαρακτήρες που λογικά στο μέλλον θα ενώσουν τις δυνάμεις τους σε μια cross-over σειρά στο στυλ των Defenders του Netflix.

    Το δυσάρεστο αυτής της είδησης είναι πως πιθανότατα μπαίνει οριστική ταφόπλακα στο φημολογούμενο sequel του κινηματογραφικού Constantine με τον Keanu Reeves
    Τι να κάνουμε, δε μπορούμε να τα έχουμε όλα...

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο J.J. Abrams ετοιμάζει νέα σειρά Constantine! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top