F Willy's Wonderland trailer: Μηχανικές κούκλες τσίρκου κυνηγούν να σκοτώσουν τον Nicolas Cage! - FilmBoy Willy's Wonderland trailer: Μηχανικές κούκλες τσίρκου κυνηγούν να σκοτώσουν τον Nicolas Cage! - FilmBoy
  • Latest News

    Willy's Wonderland trailer: Μηχανικές κούκλες τσίρκου κυνηγούν να σκοτώσουν τον Nicolas Cage!


    Παρότι δεν αποκλείεται να τον ξαναδούμε σε πιο "ποιοτικές" ταινίες, είναι ξεκάθαρο πως ο Nicolas Cage έχει βρει εδώ και μερικά χρόνια το ασφαλές καταφύγιό του σε απενοχοποιημένες b-movies που εξυπηρετούνται άψογα από το over-acting του κάποτε δημοφιλούς ηθοποιού. 
    Μέχρι τότε θα συνεχίσουμε να τον βλέπουμε σε φιλμ σαν το Willy's Wonderland...

    Όταν το αμάξι του χαλάει στην απομονωμένη πόλη του Hayesville της Nevada, ο μυστηριώδης άνδρας δέχεται να εργαστεί ως βραδινός επιστάτης στο Willy's Wonderland, ένα κάποτε μεγάλο και τρανό θεματικό πάρκο με αντάλλαγμα ο ιδιοκτήτης να πληρώσει για τις επισκευές. 
    Παρότι οι νεαροί της περιοχής τον προειδοποιούν πως το πάρκο είναι στοιχειωμένο, ο επιστάτης τους αγνοεί και δεν αργεί να έρθει αντιμέτωπος με τα σατανικά animatronics που ζωντανεύουν και θέλουν τη ζωή του!

    Σεναριογράφος του φιλμ είναι κάποιος G.O. Parsons, ενώ στη σκηνοθεσία βρίσκουμε τον εξίσου άγνωστο Kevin Lewis που έχει να πιάσει κάμερα από το 2007!

    Το Willy's Wonderland θα βγει σε vod στις 12 Φεβρουαρίου. 
    Δείτε το trailer...

    Αλέξανδρος Κυριαζής

    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Willy's Wonderland trailer: Μηχανικές κούκλες τσίρκου κυνηγούν να σκοτώσουν τον Nicolas Cage! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top