F Ο Kenneth Branagh θα υποδυθεί τον Βρετανό πρωθυπουργό Boris Johnson στη νέα σειρά του Michael Winterbottom! - FilmBoy Ο Kenneth Branagh θα υποδυθεί τον Βρετανό πρωθυπουργό Boris Johnson στη νέα σειρά του Michael Winterbottom! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Kenneth Branagh θα υποδυθεί τον Βρετανό πρωθυπουργό Boris Johnson στη νέα σειρά του Michael Winterbottom!


    Μπορεί η τετραλογία The Trip to... να έφτασε στα μέρη μας στη μονταρισμένη κινηματογραφική της μορφή, όμως ήταν ουσιαστικά τηλεοπτική σειρά και ως τέτοια προβλήθηκε στη Βρετανία. 
    Η επιτυχία της φαίνεται πως άνοιξε την όρεξη στον όχι τρομερά εμπορικό Michael Winterbottom ο οποίος φαίνεται πως βρήκε στη μικρή οθόνη μια νέα προοπτική για τις δημιουργίες του, και έχει ήδη βάλει στα σκαριά το επόμενο project.

    Η νέα σειρά θα έχει τίτλο This Sceptred Isle και θα επικεντρώνεται στον τρόπο που ο αμφιλεγόμενος Πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας Boris Johnson διαχειρίστηκε το πρώτο κύμα της πανδημίας... και όλοι θυμόμαστε πως δεν ήταν και ο πιο σώφρον!

    Το πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει ο Kenneth Branagh, με το Sky να έχει αναλάβει τη παραγωγή και τη σειρά να κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο του 2022.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Kenneth Branagh θα υποδυθεί τον Βρετανό πρωθυπουργό Boris Johnson στη νέα σειρά του Michael Winterbottom! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top