F Από τα σαλόνια, στις... παιδικές χαρές ο Ben Affleck που αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία εφηβικής ταινίας για την Disney! - FilmBoy Από τα σαλόνια, στις... παιδικές χαρές ο Ben Affleck που αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία εφηβικής ταινίας για την Disney! - FilmBoy
  • Latest News

    Από τα σαλόνια, στις... παιδικές χαρές ο Ben Affleck που αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία εφηβικής ταινίας για την Disney!


    Να με συμπαθάνε οι οπαδοί του αλλά imho ο Ben Affleck σαν σκηνοθέτης είναι ένα κακέκτυπο του ήδη μέτριου George Clooney.
    Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, μια μικρή χαιρεκακία την ένιωσα όταν έμαθα πως από τα οσκαρικά δράμα που μας παρουσίαζε (γελάνε και τα πλακάκια), τώρα έφτασε στο σημείο να περιοριστεί σε μια εφηβική περιπέτεια για λογαριασμό της Disney.

    Όπως λοιπόν αποκάλυψε το Deadline, ο Ben Affleck ανέλαβε τη σκηνοθεσία του Keeper Of The Lost Cities, την live-action διασκευή του ομότιτλου εφηβικού μυθιστορήματος φαντασίας της Shannon Messenger, με πρωταγωνίστρια ένα 12χρονο κορίτσι που ανακαλύπτει πως δεν είναι γήινη και έχει τηλεπαθητικές δυνάμεις, και μαζί με τον Fitz που μπορεί να διαβάζει τις σκέψεις πρέπει να αφήσουν τα πάντα πίσω και να ξεκινήσουν μια νέα ζωή σε ένα μέρος τελείως διαφορετικό απ' ότι ήξεραν.

    Εκτός από τη σκηνοθεσία, ο Affleck θα βάλει το χεράκι του και στο σενάριο, το οποίο είχε γράψει η Kate Gritmon (βοηθός των δημιουργών του GoT), ενώ θα συμμετέχει και στη παραγωγή μέσω της εταιρίας του, Pearl Street Films.

    Η λογοτεχνική σειρά ομολογουμένως έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία, εμπορική και κριτική, και με 8 βιβλία ήδη στα ράφια, η Disney προφανώς ελπίζει στην έναρξη ενός επιτυχημένου franchise. 
    Τώρα, το αν θα τα καταφέρει με τον Affleck στο τιμόνι, είναι άλλο θέμα...

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Από τα σαλόνια, στις... παιδικές χαρές ο Ben Affleck που αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία εφηβικής ταινίας για την Disney! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top