F Ο Alex Garland βρήκε τους πρωταγωνιστές της νέας του ταινίας! - FilmBoy Ο Alex Garland βρήκε τους πρωταγωνιστές της νέας του ταινίας! - FilmBoy
  • Latest News

    Ο Alex Garland βρήκε τους πρωταγωνιστές της νέας του ταινίας!


    Μετά τη σύντομο τηλεοπτικό break με το άνισο Devs, ο Alex Garland των Ex Machina και Annihilation, φαίνεται πως είναι έτοιμος να μας παρουσιάσει το νέο του κινηματογραφικό project.

    Αυτό έχει τον μάλλον υπερβολικά generic τίτλο Men και η ιστορία του ακολουθεί μια νεαρή γυναίκα σε ένα μοναχικό ταξίδι στην Αγγλική εξοχή μετά το θάνατο του πρώην συζύγου της.

    Κρίνοντας από το βιογραφικό του δημιουργού, θα μου επιτρέψετε να μαντέψω πως το στόρυ δεν πρόκειται να είναι τόσο απλοϊκό και πολύ πιθανόν να έχουμε και κάποια sci-fi στοιχεία, χωρίς φυσικά να αποκλείεται κάποια έκπληξη ενός down to earth δράματος.

    Για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, ο Garland επέλεξε δύο ιδιαίτερα αξιόλογους ηθοποιούς, την Jessie Buckley (Wild Rose) και τον Rory Kinnear (Peterloo).

    Το γεγονός πως η A24 ανέλαβε τη παραγωγή και τη διανομή του φιλμ, νομίζω κάνει ακόμα πιο μεγάλο ενδεχόμενο να μη δούμε κάτι τυπικό.

    Με τις τρέχουσες συνθήκες κανείς δε μπορεί να απαντήσει στο "πότε;", όμως με λίγη τύχη το Men αναμένεται να μπει για γυρίσματα προς τα τέλη του χρόνου.

    Αλέξανδρος Κυριαζής
    • ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ο Alex Garland βρήκε τους πρωταγωνιστές της νέας του ταινίας! Rating: 5 Reviewed By: Alexis Kyriazis
    Scroll to Top